Gość Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 (edytowany) Tak naprawdę nic się nie pali, ale zainspirowany filmem Se7en wiem, że człowiek potrzebujący pomocy powinien krzyczeć pali się, bo to przyciągnie uwagę wielu. Potrzebuję waszej opinii o moich mniejszych i większych dziełach. Sory za filtry w niektórych pracach, ale innych kopii nie mam. Coś, nad czym pracuję ostatnio na zajęciach Kwiat paproci Skrzypce Pomniejsze bazgroły Edytowano Styczeń 31, 2015 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Muszę powiedzieć, że bardzo ładnie rysujesz. Najbardziej podoba mi się to "Coś nad czymś pracujesz ostatnio na zajęciach". Jestem ciekaw innych twoich rysunków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Muszę powiedzieć, że bardzo ładnie rysujesz. Najbardziej podoba mi się to "Coś nad czymś pracujesz ostatnio na zajęciach". Jestem ciekaw innych twoich rysunków. Muszę powiedzieć: dzięki, bo kolega rysownik zawsze mi wmawiał, że na razie beznadziejnie rysuję. To "Coś" wymaga jeszcze paru szlifów, wrzucę całość jak będzie gotowa. Wczesna wersja z kartką A4 u góry dla skali (tak, nie ja to wymyśliłem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Muszę powiedzieć: dzięki, bo kolega rysownik zawsze mi wmawiał, że na razie beznadziejnie rysuję. . Pewnie, mówił tak, by cię zmotywować do dalszego rysowania. Oczywiście, twoje rysunki są dalekie do perfekcji, ale mimo to widać, że się przy mich starasz i ładnie wyglądają. (Sam rysuję czasami, ale idzie mi o wiele gorzej, od ciebie, więc nie będę się porównywał). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się