kanibalosek Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Pewnie wielu z was już ją widziało ale dla tych pozostałych: http://futzi01.deviantart.com/art/Pony-Tactics-316081130 Co o tym sądzicie ? Osobiście polecam i chciałbym wyjść z propozycją małego turnieju. Jacyś chętni ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virtuous Knight Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Moim zdaniem świetna gierka. Jestem za. Ale jak próbowałem z kumplem to czasami są różne bugi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanibalosek Napisano Lipiec 23, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2012 Jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju bugi to są szybko usuwane. Codziennie jest jakis update a gierka szybko sie rozwija. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virtuous Knight Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Mhm, zauważyłem. Gość odwalił dobrą robote Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts