Gość Ziemowit Napisano Maj 27, 2015 Share Napisano Maj 27, 2015 No dobrze. Zabawa polega na tym, aby przydzielić podanego kucyka we wcześniejszym poście do jakiegoś miasta Polski. Oczywiście trzeba to uzasadnić. np: Kucyk 1: Rarity Kucyk 2: Rarity do ......., ponieważ........... Kucyk 2: Bon Bon Kucyk 3: Bon Bon do ........, ponieważ .......... Kucyk 3: Księżniczka Luna Rozumiecie? Myślę, że tak To zacznę: W jakim polskim mieście powinna mieszkać ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 W Warszawie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 31, 2015 Share Napisano Maj 31, 2015 W Warszawie Napisz dlaczego i napisz kolejnego kucyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Maj 31, 2015 Share Napisano Maj 31, 2015 Warszawa dlatego,że...jest stolicą i są tam centra handlowe ze sklepami z ciuchami A następny kucyk to... Pinkie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 No ale miałaś teraz napisać do Derpy. Jedna osoba podaje kucyka, druga wybiera miasto i daje własnego kucyka, następna daje do kucyka osoby nad nią. Ja dałam Derpy. jest napisanePinkie musi pojechać do Torunia, ponieważ pierniki! Na pewno Pinkie zasmakują najoryginalniejsze pierniki! Teraz coś MEGA trudnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Do Skierniewic. Bo sady, ogrody i jabłka xD Ja dam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Derpy do Poznania. Miasto tak samo zezowate jak i ona. To teraz ciąg dalszy trudnych rzeczy. Daje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się