Mydelko Napisano Lipiec 24, 2015 Share Napisano Lipiec 24, 2015 Witaj! Nazywam się Norbert i mam 15 lat ^^, Mlp interesuję się od już dobrego roku. Zainteresowania? Hmm trochę ich jest, ayyy. - MLP - Anime - Koszykówka - Jazda na Bmx - Rysowanie ( w tym MLP, oraz bazgrołki na tablecie) - Słuchanie muzyki - Informatyka - Motory - Fotografia - Pilnowania brata.. yym wait, to się chyba nie zalicza, ayy - Czytanie mang Jeśli chodzi o muzykę to słucham Trap City/Trap Nation/openingi z Anime ;D ( Lista obejrzanych anime: One Piece ( W trakcie i polecam gorąco ^^) Bleach Naruto Fairy Tail Dragon Ball ( teraz DB super ) To chyba wszystko ._. P.S ( Mój instagram jakby ktoś chciał moją brzydką mordkę zobaczyć ;l https://instagram.com/no_rek/ ) A na koniec Bonsai! ;D Wyrwane z mojego Deviantarta <(._. <) ( http://mydelkooo.deviantart.com/ ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ICHU Napisano Lipiec 24, 2015 Share Napisano Lipiec 24, 2015 Witaj w naszych skromnych progach! Mam jedno pytanko, mianowicie z jakiego województwa jestes? Tak więc witam na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mydelko Napisano Lipiec 24, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2015 Witaj w naszych skromnych progach! Mam jedno pytanko, mianowicie z jakiego województwa jestes? Tak więc witam na forumZacho Zachodniopomorskie ^^, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 24, 2015 Share Napisano Lipiec 24, 2015 Siema! 1. Czy lubisz swoje imię 2. Ulubiona księżniczka z serialu 3. Najpiękniejsze 5 miast polski wg. ciebie 4. Ulubiony kucyk tła 5. Czy podoba ci się moje imię (patrz nick) 6. Wolisz słowo żółw czy słowo rzułf 7. Interesujesz się piłką nożną? 8. Lubisz toruńskie pierniki? 9. W jaki dzień tygodnia się urodziłeś 10. Ulubiony odcinek MLP? 11. Najmniej ulubiony odcinek MLP? 12. Najmniej ulubiony wyraz w słowniku rosyjskim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magrat Napisano Lipiec 24, 2015 Share Napisano Lipiec 24, 2015 Witam witam! Porcja pytań ode mnie: 1. Kawa czy herbata? 2. Ulubione danie. 3. Ulubiona manga i anime? 4. Ulubiona postać z mangi i/lub anime. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mydelko Napisano Lipiec 25, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2015 Siema! 1. Czy lubisz swoje imię 2. Ulubiona księżniczka z serialu 3. Najpiękniejsze 5 miast polski wg. ciebie 4. Ulubiony kucyk tła 5. Czy podoba ci się moje imię (patrz nick) 6. Wolisz słowo żółw czy słowo rzułf 7. Interesujesz się piłką nożną? 8. Lubisz toruńskie pierniki? 9. W jaki dzień tygodnia się urodziłeś 10. Ulubiony odcinek MLP? 11. Najmniej ulubiony odcinek MLP? 12. Najmniej ulubiony wyraz w słowniku rosyjskim Ayy o mój broże D; Lubicie tu zadawać duużo pytań ;D 1. Pełnego imienia Norbert nie, ale lubię tylko jak się na mnie mówi Norek ^^ 2.Cadence 3. Moje miastoo.. Ym Warszawa, Koszalin, Gdańsk, Poznań, Zakopane 4. Fajny ^^ 5. rzułf 6. Nope, jedynie koszykówka 7. Jadłem, polecam. 8. > Maaaamooooo - Co jest, synek? ( tata ._. ) > W jakim dniu się urodziłem? - Spytaj się matki xDDD 9. Zdecydowanie Niezapomniany wieczór 10. Kucyki i psy 11. Nie znam <(._. <) ;C Witam witam! Porcja pytań ode mnie: 1. Kawa czy herbata? 2. Ulubione danie. 3. Ulubiona manga i anime? 4. Ulubiona postać z mangi i/lub anime. 1. Herbatka lipton z cytrynką, 2 łyżeczki cukru, 2-3 bułki z serem. 2. Hmm dużo ich mam: Naleśniki z Nutellą <33 3. Jeśli anime to One piece, manga Shaman King 4. Postać anime Monkey D Luffy, manga Anna, dziewczyna Jo ( Król szamanów ) ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się