Gość Ziemowit Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 - Nudzi mi się....- A kiedy ci się nie nudzi?- Mógłbyś coś poradzić, a nie narzekać. Triste tak robił- Zrób imprezę, w czasie organizacji na pewno nie będzie ci się nudziło...- ALE TO ZA DUŻO PRACY! Wystrojenie , znalezienie kucharza, robienie napoi, przygotowanie muzyki, I LISTA GOŚCI, czy wszyscy się pomieszczą, a co jak będzie przykro tych co nie zaprosiłam...- DOŚĆ! Zadanie, aby urządzić zabawę jest dla was, a konkretnie przygotowanie listy gości. Każdy piszę trzy imiona kucyków, których zaprosi.MOJA LISTA:Apple BloomSweetie BelleScootaloo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalina Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 Pinkie Pie, Cheese Sandwich i...Discord Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziu co kocha kucyki Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 rainbow dash pinkie pie i ksienżniczke lune Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 Rarity, Rainbow Dash i Derpy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Pinkie Pie, Cheese Sandwich i...Discord rainbow dash pinkie pie i ksienżniczke lune Rarity, Rainbow Dash i DerpyLISTA:Apple BloomSweetie BelleScootalooPinkie PieRainbow DashKsiężniczka LunaRarityRainbow DashDerpyCo dalej??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Może dekoracje? Proponuję serpentyny, confetti, brokat, wstążki i balony z helem :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts