Gość Ziemowit Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 - Nudzi mi się!- Oj Bloom nie przejmuj się, czy ci się nudzi czy nie, mamy Was! I może wy zaproponujecie, zabawę dla Apple Bloom! Warunki:Zabawa nie może być z udziałem Big Maca i Applejack, ani nikogo z poza PonyvilleZabawą nie może być zbijanie jabłek u Applejack. Rozumiemy się? To do boju! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Zbierzcie swoich kolegów ze szkoły i zorganizujcie podchody - ta zabawa zawsze się udaje :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 (edytowany) U was teraz zima, więc proponuje wyścigi sanek, najlepiej weźcie Diamond Tiare i Silver Spoon, żeby umocnić waszą przyjaźń która w cale tak długo nie trwa Edytowano Październik 26, 2015 przez BlackHawk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 (edytowany) My kiedyś ( za czasów podstawówki) z kolegami w jesienne dni rzucaliśmy się kasztanami Edytowano Październik 27, 2015 przez Zexel ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 Zbierzcie swoich kolegów ze szkoły i zorganizujcie podchody - ta zabawa zawsze się udaje :3- W zasadzie... Czemu nie!U was teraz zima, więc proponuje wyścigi sanek, najlepiej weźcie Diamond Tiare i Silver Spoon, żeby umocnić waszą przyjaźń która w cale tak długo nie trwa - Taak! Zawsze kochałam Wyścigi Sanek! Ciekawe kto wygra! Rok temu robiłam to w trójkę (ze Scoot i Sweetie) My kiedyś ( za czasów podstawówki) z kolegami w jesienne dni rzucaliśmy się kasztanami - Applejack pewno powie, że to niebezpieczne, Big Mac dopowie Eeeyup, a Babcia Smith opowie jakąś historię na ten temat, która potwierdzi, że to niebezpieczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts