Guest Ziemowit Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 - Nudzi mi się!- Oj Bloom nie przejmuj się, czy ci się nudzi czy nie, mamy Was! I może wy zaproponujecie, zabawę dla Apple Bloom! Warunki:Zabawa nie może być z udziałem Big Maca i Applejack, ani nikogo z poza PonyvilleZabawą nie może być zbijanie jabłek u Applejack. Rozumiemy się? To do boju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velvie Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Zbierzcie swoich kolegów ze szkoły i zorganizujcie podchody - ta zabawa zawsze się udaje :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gypsy Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 (edited) U was teraz zima, więc proponuje wyścigi sanek, najlepiej weźcie Diamond Tiare i Silver Spoon, żeby umocnić waszą przyjaźń która w cale tak długo nie trwa Edited October 26, 2015 by BlackHawk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexel Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 (edited) My kiedyś ( za czasów podstawówki) z kolegami w jesienne dni rzucaliśmy się kasztanami Edited October 27, 2015 by Zexel ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Zbierzcie swoich kolegów ze szkoły i zorganizujcie podchody - ta zabawa zawsze się udaje :3- W zasadzie... Czemu nie!U was teraz zima, więc proponuje wyścigi sanek, najlepiej weźcie Diamond Tiare i Silver Spoon, żeby umocnić waszą przyjaźń która w cale tak długo nie trwa - Taak! Zawsze kochałam Wyścigi Sanek! Ciekawe kto wygra! Rok temu robiłam to w trójkę (ze Scoot i Sweetie) My kiedyś ( za czasów podstawówki) z kolegami w jesienne dni rzucaliśmy się kasztanami - Applejack pewno powie, że to niebezpieczne, Big Mac dopowie Eeeyup, a Babcia Smith opowie jakąś historię na ten temat, która potwierdzi, że to niebezpieczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts