.., Napisano Grudzień 8, 2015 Share Napisano Grudzień 8, 2015 6.12.2015 at 15:21 Aglet Treserka Smoków napisał: Zasada na tym forum jest taka, że każda nowa osoba kupuje mi skina w LoLu i kebaba Jak nie kupisz to ban A ja od sierpnia tego nie zrobiłem... A teraz już nie jestem nowym użytkownikiem :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pexi2012 Napisano Grudzień 8, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2015 Quote A ja od sierpnia tego nie zrobiłem... A teraz już nie jestem nowym użytkownikiem :3 YAY! Przeżyję! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Grudzień 10, 2015 Share Napisano Grudzień 10, 2015 Uwierz mi nie polubisz mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 10, 2015 Share Napisano Grudzień 10, 2015 Przecież już to zrobiła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Grudzień 10, 2015 Share Napisano Grudzień 10, 2015 Każdy to zrobił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się