Wladimir Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Poszukuje magów któży zagrają ze mną w magicke. Jak ktoś ma chęć to niech się zgłosi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Zgłosiłbym sie i ja, tyle że od kilku dni moj internet coś szwankuje. Ping mam 1800 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohNc0ToN Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 ta gra Rules!!!(totalna rozwalka i mieso buhaha) za niedlugo bede ja mial wiec zagram ! (jutro) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Ja także bym się zgłosiła,ale z natury jestem leniwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Dobra Bonifacus... powtarzaj za mną... -Nie wolno piratować -Nie wolno piratować -Nie wolno piratować Zagrałbym, ale nie mam dostępu do Magicki na steamie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Chaser Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Z wielką chęcią zagram, właśnie szukałem jakiejś drużyny. W każdym razie tak twierdzi moja sygnatura. Moje Id na steamie to Manfrred. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts