Scar Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Witam Wszystkich Mam na imię Radek, 21, student, szukający pracy Interesuje się grami, muzyką, internetem, komiksami, czasem filmami. Niestety im się starszy człowiek robi tym mniej ma czasu więc ostatnio tylko wszystko nadrabiam Jeśli ktoś chciałby pogadać, podyskutować lub po prostu poznać kogoś to śmiało (możesz nawet w sylwestra bo prawdopodobnie nic nie będę robił ) Tak czy siak, miło będzie z kim nawiązać przyjaźnie albo zwyczajnie pogadać (obiecuje odpisywać najszybciej jak będę mógł) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Siemanko i witam na forum serdecznie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Witaj 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 1 minutę temu Perszing napisał: Witaj To ja ciebie wcześniej witałem, kolego z mojego rodzinnego miasta, a ty nic nie pisałeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Właśnie teraz Mate$_92 napisał: To ja ciebie wcześniej witałem, kolego z mojego rodzinnego miasta, a ty nic nie pisałeś Wybacz ale ja bardzo szybko przeglądam to forum i często nie zwracam uwagi i czytam tylko wyrywkowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano Grudzień 28, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2015 Fajnie że się dogadaliście Ps. Kocham One Piece Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Witamy, dziadku. >: D Chciałam tutaj napisać jakiś ciekawy/zabawny/interesujący tekst, ale nie mam pomysłu. Um... Eee... orzeszka? ;__; 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano Grudzień 28, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2015 Z dziadkiem trafiłaś w samo sedno; nawet dzieciaki z gimbazy zaczynają mi mówić dzień dobry... Wut nie wyglądam tak staro. Orzeszkiem skradłaś mi moją uwagę i żołądek wiec dzia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 (edytowany) Witoj 1.Od ilu oglądasz pastelowe koniki, a od ilu jesteś fandomie? 2.Co studiujesz? Umysł ścisły czy humanista? 3.Ulubiona gra? 4.Chcesz być moim przyjacielem? ;--; Miłego pobytu na forum Baw się dobrze A tak btw: też zauważyliście, że ostatnio forum zalewa potop nowych użytkowników? Hau hau Edytowano Grudzień 28, 2015 przez Zexel ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 17 minut temu Skaza napisał: Z dziadkiem trafiłaś w samo sedno; nawet dzieciaki z gimbazy zaczynają mi mówić dzień dobry... Wut nie wyglądam tak staro. Orzeszkiem skradłaś mi moją uwagę i żołądek wiec dzia Og. Prosz. Właśnie teraz Zexel ! napisał: A tak btw: też zauważyliście, że ostatnio forum zalewa potop nowych użytkowników? Hau hau Zawsze tak było. Tak tylko Ci się wydaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano Grudzień 28, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2015 1. Pierwsze odcinki jakoś może 4 lata temu, nie pamiętam teraz. Podczas oglądania 4 sezonu przestałem i od tamtego momentu nie ruszałem, kiedyśtam nadrobię :> od kiedy w fandomie? powiedzmy 4 lata i tydzień 2. Praca socjalna (szybkie backstory; miałem wcale nie studiować, później jednak, coś tam coś tam, w ostatniej chwili załapałem się na to) - żaden umysł ścisły czy human, pomiędzy gdzieś tam 3. Proste pytanie, trudno odpowiedzieć - pójdę w dziecięce lata; Spyro 3 na PSOne IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII uwielbiam orzeszki :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Moon Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Witam na forum :D Trochę śpiący jestem, więc zadam jedno pytanie: Czy lubisz ciastka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 1 minutę temu White Moon napisał: Witam na forum Trochę śpiący jestem, więc zadam jedno pytanie: Czy lubisz ciastka? To ić spać, a nie siedzisz na forum o pastelowych konikach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano Grudzień 28, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2015 Usiądźcie drogie dzieci, dziadek Jabłko (tak, mam kilkanaście przezwisk ale żadne nie zostało na dłużej niż tydzień... meh. Możecie coś zaproponować bo i tak większość woła 'Radziu'. W tym też dorośli, normalni [chyba] ludzie. Kill me plz). Pewnego razu kiedy miałem dłuższe włosy ale nie dłuższe niż teraz jak postać z Króla Lwa i teraz skoro znudziłem każdego kto to czytał to pewnego razu najadłem się wszystkiego co było pod ręką u znajomych i dałem im niezapomniane skażone chwile... więc tak. Jestem rozrywkowy eheHEE Nie przyjmuje innej diety do kawy niż ciastka i słodycze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Moon Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 3 minuty temu Zexel ! napisał: To ić spać, a nie siedzisz na forum o pastelowych konikach. Hm...Dzięki Tobie straciłem chęć do spania, dziękuje, chyba? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Właśnie teraz White Moon napisał: Hm...Dzięki Tobie straciłem chęć do spania, dziękuje, chyba? Czemu prze mnie ;-;? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Moon Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 1 minutę temu Zexel ! napisał: Czemu prze mnie ;-;? Ja...niu wiem jak to wytłumaczyć :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Właśnie teraz White Moon napisał: Ja...niu wiem jak to wytłumaczyć :c Ciiiio..... nic nie mów. Po prostu przeglądaj pastelowe forum : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano Grudzień 28, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2015 Jeśli nadal chcesz spać to włącz TV, albo książkę od matematyki. To na mnie działa. Pewnie że zostanę Zexel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 14 godziny temu Skaza napisał: 1. Pierwsze odcinki jakoś może 4 lata temu, nie pamiętam teraz. Podczas oglądania 4 sezonu przestałem i od tamtego momentu nie ruszałem, kiedyśtam nadrobię :> od kiedy w fandomie? powiedzmy 4 lata i tydzień O to tak jak ja! (No, oprócz tego przestania, wytrzymałam troszku dłużej) Pjona! 8D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano Grudzień 29, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2015 7 godzin temu Lisica napisał: O to tak jak ja! (No, oprócz tego przestania, wytrzymałam troszku dłużej) Pjona! 8D To się nazywa płomień zainteresowania :> na początku w wielkich ilościach a później w coraz to mniejszych, np. jak z orzeszkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się