NekroVizjon Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 (edytowany) Robiłem około 30 minut. Do zrobienia tego użyłem SFM, After Effects i Photoshopa. Mam nadzieje że wam sie podoba, ENJOY (To nie moja jedyna praca) Edytowano Styczeń 15, 2016 przez NekroVizjon 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amela321 Napisano Styczeń 16, 2016 Share Napisano Styczeń 16, 2016 7/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Styczeń 16, 2016 Share Napisano Styczeń 16, 2016 (edytowany) 9/10 , gdyż iż ponieważ trochę zbyt ciemno i za mało widać, ale to nieważne Edytowano Styczeń 16, 2016 przez Scarlett Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NekroVizjon Napisano Styczeń 16, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2016 41 minuty temu Scarlett napisał: 9/10 , gdyż iż ponieważ trochę zbyt ciemno i za mało widać, ale to nieważne Wiem, że ciemno bo to miała być noc i światło księżyca przez okno. Światłami się będę bawić jeszcze więc moje prace oraz oświetlenie będą wyglądały lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Styczeń 16, 2016 Share Napisano Styczeń 16, 2016 Ten model można gdzieś pobrać czy to twój? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NekroVizjon Napisano Styczeń 16, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2016 2 minuty temu ATIMKOS napisał: Ten model można gdzieś pobrać czy to twój? https://ponysfm.com/?fp=5&tab=root&page=24 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się