Jump to content

Jakie jest wasze zdanie na temat PMV tworzonych przez Rabies bun

Recommended Posts

Pewnie jacyś bronies i pegasisters stąd, znają twórczość tego YouTube-ra i chcę się zapytać o zdanie (:ist:tych co znają) na temat twórczości, tegoż wać pana. A dokładniej chodzi mi o "kontrowersyjnym" PMV Satisfaction i innych utworów np MTC, Watcha say, Axel f itd.

Chcę dowiedzieć się jakie inni mają zdanie co do tego tematu.

Będę wdzięczny za odpowiedzi.

Ten kanał to Mnóstwo pracy ale chodzi głównie o efekt, a ten jest na najwyższym poziomie.

Satisfaction nie było złe, tekst jest jaki jest ale na to nikt nie zwraca uwagi (jako że dziś to jest norma.) idealne spasowanie i synchronizacja... , to trzeba obejrzeć 50 razy, a i tak nie masz zastrzeżeń co do jakości. Subskrybuję i czekam na inne ciekawe produkcje.

9/11

• Upvote 1

Wiem o jaki temat ci chodzi, chciałem napisać ale nie miałem już czasu więc żeby nie offtopować to po krótce:

ciężko to sobie wyobrazić i jeszcze ciężej jako praktyczne dla kuca.

Jednak może w najbliższym czasie spróbuję sobie to rozrysować, ale personalizowane juki taktyczne wydają mi się fajniejsze i rzadziej się ktoś przyczepi.

• Upvote 1

Panowie... Zaspokoję waszą ciekawość...Jest wątek o ASG na forum, jest jest tam około 10 stale aktywnych osób, grupa raczej dość zamknięta i wszyscy się dobrze znają.

Po więcej informacji odsyłam do tematu.

(kończyć offtop!)

• 3 months later...