Paladyn Sonaty Dusk Napisano Sierpień 21, 2016 Share Napisano Sierpień 21, 2016 No cóż, nie będę się rozpisywał, bo i tak wiem, że wiele osób nie lubi albo ma problemy z czytaniem długich tekstów, dlatego w skrócie - szukam osób do wspólnej gry w Diablo 2 Pan Zniszczenia na modyfikacji Big Cube Mod(większy ekwipunek, kilkanaście stron w skrytce, większa skrytka, możliwość resetowania skilli/atrybutów w czasie gry - nie wymaga posiadania oryginału, ponieważ i tak wyłącza dostęp do multi Blizzarda) oraz do wspólnej gry na najnowszym dodatku WoW'a(nie odpowiadam za stan serwera, aczkolwiek na 1 rzut oka tak +- 85% działa). Gra w Diablo odbywałaby się przez Hamachi, a do WoW'a podesłałbym zainteresowanym link na PW. A z takich legalnych gier, to mógłbym również zagrać w Borderlands 2(mam wszystkie dodatki fabularne + 1/2 headhuntery i te upgrade packi czy jakoś tak), granie w Saint's Row 3(i 2, o ile ma multi) też jest jak najbardziej możliwe. A na zakończenie może być Orcs Must Die 2 - którego też mam zakupionego, ale chyba z jednym dodatkiem tylko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Sierpień 25, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2016 Podbijam temat i dodaję World Of Warcraft na nieoficjalnym. Aczkolwiek głównie chodzi mi o kogoś do Diablo 2(priorytet ekspresowy, bo niedługo do roboty idę, a chciałoby się przejść 2 akty przynajmniej xD). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 25, 2016 Share Napisano Sierpień 25, 2016 Diablo 2 może być, chociaż nie znam tego moda, swego czasu grałem na jakimś, ale teraz już nie pamiętam tytułu. Całkiem fajne itemy wtedy dochodziły + nowe drzewka skilli, jeśli mnie pamięć nie myli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Sierpień 25, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2016 7 godzin temu Ensifer napisał: Diablo 2 może być, chociaż nie znam tego moda, swego czasu grałem na jakimś, ale teraz już nie pamiętam tytułu. Całkiem fajne itemy wtedy dochodziły + nowe drzewka skilli, jeśli mnie pamięć nie myli. http://www.diablo.phx.pl/forum/viewtopic.php?t=28636 Ten mod, na którym ja chcę grać, na dobrą sprawę zwiększa tylko wielkość ekwipunku, skrytek(+ dodaje mnóstwo stron w skrzyni) oraz umożliwia resetowanie skilli i statystyk w dowolnym momencie gry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 http://forum.median-xl.com/ To był mod, z którego korzystałem. Całkiem solidna robota. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Sierpień 26, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2016 3 godziny temu Ensifer napisał: http://forum.median-xl.com/ To był mod, z którego korzystałem. Całkiem solidna robota. Aż takich modów do gierek typu Diablo 2/Torchlight nie lubię. Więc kiedy byś mógł zagrać? I masz jakiś mikrofon do rozmowy głosowej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Mam. Pobiorę i mogę grać . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Jeżeli macie miejsce to ja też mogę zagrać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Sierpień 26, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2016 (edytowany) Miejsce na pewno jest. Bo w multi to chyba może być 5 osób naraz xD Aczkolwiek trzeba będzie pobrać Hamachi do odpalenia multi przez moda, ale to raczej nie będzie problem, nie? PS. Możecie pisać na gg albo na Curse Voice(BronyDruidLOD albo dorumia) Edytowano Sierpień 26, 2016 przez Paladyn Sonaty Dusk Dopisek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Sierpień 29, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2016 Więc jak ktoś chętny na dzisiaj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 29, 2016 Share Napisano Sierpień 29, 2016 Zaraz zacznę pobierać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 29, 2016 Share Napisano Sierpień 29, 2016 ja nie mogę pobrać bo z automatu mnie wyrzuca ze strony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 29, 2016 Share Napisano Sierpień 29, 2016 Zainstalowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Sierpień 29, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2016 3 godziny temu Maffle Fluff napisał: ja nie mogę pobrać bo z automatu mnie wyrzuca ze strony Nie możesz pobrać, ale czego? Modyfikacji czy gry? Czy czego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 29, 2016 Share Napisano Sierpień 29, 2016 3 godziny temu Paladyn Sonaty Dusk napisał: Nie możesz pobrać, ale czego? Modyfikacji czy gry? Czy czego? modyfikacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Sierpień 30, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2016 18 godzin temu Maffle Fluff napisał: modyfikacji Ale wyskakuje ci powiadomienie, że strona nie jest bezpieczna czy coś innego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 30, 2016 Share Napisano Sierpień 30, 2016 4 godziny temu Paladyn Sonaty Dusk napisał: Ale wyskakuje ci powiadomienie, że strona nie jest bezpieczna czy coś innego? Dokładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Sierpień 30, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2016 godzinę temu Maffle Fluff napisał: Dokładnie To możesz to ostrzeżenie zignorować. W prawym dolnym rogu kliknij "Zignoruj to ostrzeżenie". A jeśli aż tak się boisz pobierać, to jak znajdę na pendrive instalkę to wrzucę na dysk google i umieszczę tu link. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 30, 2016 Share Napisano Sierpień 30, 2016 5 minut temu Paladyn Sonaty Dusk napisał: To możesz to ostrzeżenie zignorować. W prawym dolnym rogu kliknij "Zignoruj to ostrzeżenie". A jeśli aż tak się boisz pobierać, to jak znajdę na pendrive instalkę to wrzucę na dysk google i umieszczę tu link. meh jeżelibym mógł to bym to zrobił ale nie ma takiej opcji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Sierpień 31, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2016 12 godziny temu Maffle Fluff napisał: meh jeżelibym mógł to bym to zrobił ale nie ma takiej opcji Czyli nie widać u ciebie tej opcji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 31, 2016 Share Napisano Sierpień 31, 2016 (edytowany) Ps.Daleko już jesteście? Edytowano Sierpień 31, 2016 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 31, 2016 Share Napisano Sierpień 31, 2016 (edytowany) Ja na razie nigdzie nie jestem. Mam nowego kompa, spróbuję zainstalować Diabolo. Może nawet kupię oryginał, nie wiem. Edit: Kupiłem w sumie za niewielki pieniądz (45 zł), więc jeśli ktoś byłby zainteresowany, to mogę podać namiary na sklep. Wersja cyfrowa, nie chciało mi się czekać na pudełko. Teraz pobieram. Edytowano Sierpień 31, 2016 przez Ensifer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 31, 2016 Share Napisano Sierpień 31, 2016 No cóż ja z wami nie pogram ale powodzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Wrzesień 1, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2016 Dobra, skoro masz problemy z pobraniem moda(a nie samą grą, jeśli dobrze zrozumiałem)to trzymaj link. https://drive.google.com/open?id=0B2TO_WD5y9xlLUdhNVVuLXFVd0k Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Wrzesień 25, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Odświeżam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts