Skoniu Napisano Wrzesień 3, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2016 Właśnie teraz NekoRex'Monster' Crusader napisał: Szybka piłka: Oś, Alianci czy Komintern? Jeśli chodzi o maszyny to Oś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 (edytowany) 2 minuty temu Skoniu napisał: Jeśli chodzi o maszyny to Oś Masz nagrodę: Spoiler Edytowano Wrzesień 3, 2016 przez NekoRex'Monster' Crusader Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 3, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2016 5 minut temu NekoRex'Monster' Crusader napisał: Masz nagrodę: Ukryta zawartość Oh, dziękuję bardzo! ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 Witam bardzo serdecznie, to może teraz kilka pytanek ode mnie: Kojarzysz może taką grę, jak Gothic? Robiłeś już własne OC? Jaka jest twoja ulubiona potrawa? Interesujesz się technologią? Lubisz jakieś gry komputerowe? Interesujesz się kosmosem, jeżeli tak, to proszę o sprecyzowanie, co głównie przyciąga twoją uwagę? Masz swoje ulubione cytaty, życiowe motto? Interesujesz się mitologią? Potrafisz żyć w monotonii. Jesteś osobą raczej otwartą, czy skrytą? Co sprawia, że czujesz się lepiej w ciężkich chwilach? Bonusowy obrazek: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Listopad 27, 2016 Autor Share Napisano Listopad 27, 2016 23.10.2016 at 13:36 Polox napisał: Witam bardzo serdecznie, to może teraz kilka pytanek ode mnie: Kojarzysz może taką grę, jak Gothic? Robiłeś już własne OC? Jaka jest twoja ulubiona potrawa? Interesujesz się technologią? Lubisz jakieś gry komputerowe? Interesujesz się kosmosem, jeżeli tak, to proszę o sprecyzowanie, co głównie przyciąga twoją uwagę? Masz swoje ulubione cytaty, życiowe motto? Interesujesz się mitologią? Potrafisz żyć w monotonii. Jesteś osobą raczej otwartą, czy skrytą? Co sprawia, że czujesz się lepiej w ciężkich chwilach? Bonusowy obrazek: Pokaż ukrytą zawartość Późna odpowiedź, ale życie nie zawsze rozpieszcza No to po kolei: Gothica kojarzę, kilkakrotnie do niego podchodziłem i za każdym razem się odbijałem, od taki przeciętny cRPG z fajnym klimatem ;P Powiedzmy, że myślę nad jednym, ale ciągle nie udaje mi się go spisać (o rysowaniu nawet nie myślę, Manifestacja Chaosu Gwarantowana ^^) Spaghetti po Husarsku - autorska potrawa, w której do sosu pomidorowego dodajemy podsmażoną tanią kiełbaę, kapary i wszystko to, co znajdziemy w kuchni z napisem "ostre", a w szczególności "bardzo ostre" Przeciętnie - ignorantem nie jestem, ale przesadnym entuzjastą również nie Lubię, oj lubię... Personalni faworyci to Mass Effecty, Europa Universalis, Starcraft II, Total Wary, Endlessy, Wargamy, Stellaris, do niedawna również War Thunder, w którym miałem nawet jakieś tam sukcesy e-sportowe ale chyba tutaj definitywnie mi przeszło :( Samym kosmosem to się raczej interesuję przeciętnie, coś tam kiedyś obejrzę/przeczytam, za to sci-fi to chyba mój ulubiony gatunek fantastyki. Owszem, parę cytatów szczególnie lubię, najbardziej zaś chyba "Si vis pacem, para bellum Kiedyś, dawno temu byłem ostro zajarany mitologią grecką - teraz już mi przeszło, ale coś tam jeszcze pamiętam Potrafię, o ile nie trwa niedorzecznie długo Zależy od punktu widzenia - jestem raczej otwarty, ale nie odczuwam przesadnej potrzeby dzielenia się każdym faktem ze swojego życia Sporo rzeczy - dobry mecz w Starcrafcie, kilka piwek z moim najlepszym przyjacielem, dobra sesja RPG, dobry obiadek itp. itd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się