Linds Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Czy znajdą się jacyś chętni do dyskusji nad serią Uncharted? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Grałem w trzecią część i myślę nad drugą, fajnie by znaleźć jakiś zestaw 1 i 2 części, ale jakoś tego nie mogo znaleźć. Ogólnie podoba mi się taki styl gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Sierpień 22, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2012 Sebko, możesz zakupić zestaw "Uncharted Trilogy". Masz tam wszystkie 3 części w okazjonalnej cenie, bo jak dobrze pamiętam to ostatnio widziałem za 160 lub 180 zł. A drugą część bardzo polecam. Osobiście uważam ją za najlepszą z całej trylogii. Trójka jest może nieco lepsza pod względem graficznym, ale jest dla mnie zbyt filmowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Sierpień 22, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2012 Tylko wiesz Douchebag, o ile w jedynce i dwójce nie przeszkadzała mi ta filmowość, tak w trójce przedstawia. I trójka najkrótsza? Chyba nie, to jest jedyna część, z którą nie wyrobiłem się w 1 dzień. Krótsza dla mnie była jedynka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Sebko, możesz zakupić zestaw "Uncharted Trilogy". Masz tam wszystkie 3 części w okazjonalnej cenie, bo jak dobrze pamiętam to ostatnio widziałem za 160 lub 180 zł. Ale problem w tym że już mam trójkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Sierpień 22, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2012 Trójkę możesz opchnąć. Albo dać mi ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurczeblade Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 ja gram tylko w trójkę u kuzyna jak jestem i gra mi się podoba. Jak przejde (a to jeszcze długo chyba potrwa ) To zabiore się za inne części Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts