Ahito Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Gra ktoś w to? ja tak, mam jak na razie tylko 22 lvl,gram zaklinaczem(wróżkiem) jak ktoś w to jeszcze gra to zapraszam do dyskusji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Grałem, ale gra dość nie zbalansowana ( przynajmniej tak było jak ja grałem ). jak masz łucznika to wymiatasz. Jak dla mnie marny klon WoWa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Sierpień 22, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2012 Ale chociaż darmowy...(i tak to lepsze niż metin) w Wowa też grałem,ale nie chciało mi się 100zł płacić miesięcznie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 wg mnie super gra bardzo ciekawie ją wspominam jedynie co ją przebija to tf2 naj profy to mag-49 lev i woj 37 lev i jak ktoś chciał zagrać pograć to zawsze moge pobrać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathorn Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Ale chociaż darmowy...(i tak to lepsze niż metin) w Wowa też grałem,ale nie chciało mi się 100zł płacić miesięcznie... To graj na prywatnych za darmo ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts