Rainbow Guitar Napisano Styczeń 5, 2017 Share Napisano Styczeń 5, 2017 3.01.2017 at 18:46 Adek Fang napisał: EDIT: Ktoś może słyszał co się stało w Hollyweed XD Słyszałem xD A tak w ogóle to witaj i skoro słuchasz rocka, to zapytam: Jakie są Twoje ulubione zespoły (jak chcesz to na pw, albo tutaj polecę Ci parę świetnych polskich )? Gdybyś miał problemy z językiem, czegoś nie wiedział itd. to służę pomocą 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashie :3 Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 Hejo :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek Fang Napisano Styczeń 8, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2017 Thursday, January 05, 2017 at 20:57 Rainbow Guitar napisał: Słyszałem xD A tak w ogóle to witaj i skoro słuchasz rocka, to zapytam: Jakie są Twoje ulubione zespoły (jak chcesz to na pw, albo tutaj polecę Ci parę świetnych polskich )? Gdybyś miał problemy z językiem, czegoś nie wiedział itd. to służę pomocą Ok Saturday, January 07, 2017 at 09:56 Dashie :3 napisał: Hejo :3 Hej ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Witaj kumplu z USA! Jaki Stan/miasto? Moze akurat w poblizu (jesli pisales to wybacz, ale Na telefonie tak zle mi sie ogarnia stronke :c ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek Fang Napisano Styczeń 8, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2017 52 minuty temu Ciastek napisał: Witaj kumplu z USA! Jaki Stan/miasto? Moze akurat w poblizu (jesli pisales to wybacz, ale Na telefonie tak zle mi sie ogarnia stronke :c ) Z Los Angeles i spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Rowniez California : ) milego tam, kiedys sie zgadamy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek Fang Napisano Styczeń 13, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2017 Sunday, January 08, 2017 at 17:31 Zirathel napisał: Hey No hey ^^ Sunday, January 08, 2017 at 18:12 Ciastek napisał: Rowniez California : ) milego tam, kiedys sie zgadamy Nwm bo obecnie mieszkam w Poznaniu. Wybaczcie mi ale miałem długą przerwę :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się