GrayHuman Napisano Lipiec 5, 2017 Share Napisano Lipiec 5, 2017 (edytowany) Dzień, witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem tutaj nowy(i kiepski w takich postach, ale stwierdzam iż napiszę). Wiosen liczę sobie 21 na ten moment. Interesuję się fantastyką(szczególnie dark fantasy pokroju świata Warhammera lub Jacka Piekary), piłka nożną, grami komputerowymi(tak, gram w Ligę legend), grami RPG oraz karciankami wszelkiej maści(zarówno komputerowymi jak i realnymi), a także muzyką(głównie rock, power metal). W sumie to nie wiem co jeszcze dopisać więc zostawiam zdjęcie radosnego kurczaka ^w^. Spoiler Obrazki należy chować w spoilery ~ Cahan Edytowano Lipiec 7, 2017 przez Cahan 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 Witam Cię serdecznie w naszych skromnych progach i życzę wielu miło spędzonych chwil ~ Z ciekawości zapytam, w jakie komputerowe karcianki grasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 "Piłką nożną" Już cię lubię, komu kibicujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 RPGami? Jaki ulubiony system? Mój to World of Darkness. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrayHuman Napisano Lipiec 6, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2017 To po kolei odpowiadając. Z komputerowych karcianek aktualnie Gwint, czasem odpalę Hearthstone(lecz głównie czekam na nowy dodatek). Poza tym grałem w Faerię, DoCa i parę mniej znaczących przeglądarkowych, których nie kojarzę po tytułach. Co do klubu piłkarskiego tom oddanym kanonierem od lat 8-9, a ulubiony system RPGowy to zdecydowanie warhammer 2.0, mam też sentyment do D&D 3.5, gdyż od niego zaczynałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 Siemasz 4 godziny temu, GrayHuman napisał: To po kolei odpowiadając. Z komputerowych karcianek aktualnie Gwint, czasem odpalę Hearthstone(lecz głównie czekam na nowy dodatek). Poza tym grałem w Faerię, DoCa i parę mniej znaczących przeglądarkowych, których nie kojarzę po tytułach. Co do klubu piłkarskiego tom oddanym kanonierem od lat 8-9, a ulubiony system RPGowy to zdecydowanie warhammer 2.0, mam też sentyment do D&D 3.5, gdyż od niego zaczynałem. Sam kiedyś sporo grałem w DoCa. Pamiętam jak w 2012 śp. kolega pokazał mi na czym w ogóle opiera się rozgrywka, to od razu zakochałem się w tym tytule. Niestety, zmiany ubisoftu, a w szczególności ostatnia frakcja (akademia bodajże), wypaczyła całą przyjemność z tej gry. Planowanie i myślenie logiczne traciło większy sens, gdyż los rozgrywki zależał tylko i wyłącznie od tego, czy przeciwnik dobierze odpowiednie karty, by zablokować wszelkie ataki i finalnie pozbawić cię kart z talii. I to dla mnie był smutny koniec, a nie ostateczne zamknięcie serwera z grą. A Ty jak wspominasz tę karciankę? Tylko przelotnie się z nią zmierzyłeś, czy może było to coś więcej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 10 godzin temu, GrayHuman napisał: To po kolei odpowiadając. Z komputerowych karcianek aktualnie Gwint, czasem odpalę Hearthstone(lecz głównie czekam na nowy dodatek). Poza tym grałem w Faerię, DoCa i parę mniej znaczących przeglądarkowych, których nie kojarzę po tytułach. Co do klubu piłkarskiego tom oddanym kanonierem od lat 8-9, a ulubiony system RPGowy to zdecydowanie warhammer 2.0, mam też sentyment do D&D 3.5, gdyż od niego zaczynałem. Liverpool i Wisła Kraków się kłania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 (edytowany) Cześć! Mam nadzieje, że będziesz się tu świetnie bawić. :3 P.S. Jeśli jesteś szanującym się 21'dno letnim graczem gier RPG i Fantasy, to mam nadzieje, że przynajmniej kojarzysz grę "Gothic". Edytowano Lipiec 7, 2017 przez Anoax Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się