Bishop Napisano Lipiec 26, 2018 Share Napisano Lipiec 26, 2018 Kiedyś z ciekawości wpisałem sobie w Google My Little Pony Steam i okazało się, że była kiedyś możliwość kupna gry o MLP na Steam, ale teraz tu nasuwa się moje pytanie, czy ktoś miał okazje zagrać albo wie, na czym ta gra polegała lub w ogóle wiedział, że MLP było dostępne na steam? Screen: Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 26, 2018 Share Napisano Lipiec 26, 2018 To nie jest gra to film MLP tylko że ta wersja na steam, nie wspiera polskiego dlatego nie można tam wejść ale dzięki pewnej stronie weszłem poniżej dodam screeny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bishop Napisano Lipiec 26, 2018 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2018 2 godziny temu, GlaceCordis napisał: To nie jest gra to film MLP tylko że ta wersja na steam, nie wspiera polskiego dlatego nie można tam wejść ale dzięki pewnej stronie weszłem poniżej dodam screeny. Odkryj ukrytą treść Odkryj ukrytą treść Odkryj ukrytą treść Dzięki, wszystko się wyjaśniło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się