SnuJ Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 (edytowany) Tak więc, ostatnimi czasy bawiłem się w SFM i chciałem się z wami podzielić swoimi dziełami sztuki Edytowano Październik 25, 2018 przez SnuJ Dodanie spoilerów 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Not bad. Aczkolwiek ja bym jeszcze te wszystkie prace wypucowała w jakimś programie graficznym, by wyglądały ładniej. Wystarczy GIMP do tego, a już mogą wyjść super efekty. W ostatnim i przedostatnim brakuje tła. Wyglądają dość pusto. Ale żeby nie zniechęcić to przyznam, że bardzo fajnie wykadrowany jest przedostatni z tym helikopterem. A pierwszy po obróbce graficznej by się nadawał nieźle na tapetę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 14, 2019 Autor Share Napisano Luty 14, 2019 (edytowany) Siema siema, to znowu ja, przychodzę z garścią kolejnych artów (tak samo beznadziejnych jak poprzednie) tak więc... o to one Edytowano Luty 14, 2019 przez SnuJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się