Altius Volantis Napisano Styczeń 23, 2019 Share Napisano Styczeń 23, 2019 (edytowany) Heloł! Jako że ostatnimi czasy trochę bawię się w muzykę, pomyślałem że i tu zostawię trochę tego co tworzę. Wszelki konstruktywny feedback jest mile widziany, ostrzegam, to nie jest jakaś najwyższa jakość, dopiero zaczynam, ale i tak nie jest źle. Chyba Własna muzyka: Spoiler Spoiler Mashupy: Spoiler Spoiler Spoiler Mixy i guestmixy: Spoiler Spoiler Spoiler https://fanburst.com/dj-altius-volantis/archie-tribute-mix-radio-time-out Edytowano Styczeń 23, 2019 przez PervKapitan skasowanie kolorka - one przeznaczone są dla ekipy! 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 23, 2019 Share Napisano Styczeń 23, 2019 Usunęłam w poście kolorek, ponieważ są one przeznaczone dla ekipy. Nie odpowiadać na ten post. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Styczeń 28, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2019 Jako że Days Gone By bardzo dobrze się przyjęło, wypuściłem dłuższą wersję VIP na YT'a, zamiast trzymać ją na Bancampie. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Luty 13, 2019 Autor Share Napisano Luty 13, 2019 W zeszłą niedzielę miałem okazję zagrać krótkiego seta na V Warszawskim Twilightmeecie, i w sumie świetnie się bawiłem, mam nadzieję że Ci co byli na nim również! Poniżej zamieszczam wideo z końcówki seta, całość niestety się nie nagrała, oraz cały mix. Spoiler Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Luty 18, 2019 Autor Share Napisano Luty 18, 2019 Update: nowy release Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Marzec 3, 2019 Autor Share Napisano Marzec 3, 2019 Jako że Makenshi miał niedawno urodziny, postanowiłem zrobić mu mały prezent i opublikować tego WIPa. Finalna wersja na pewno będzie lepsza! Spoiler No i taki mały throwback do mojego urodzinowego mixa! Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się