Altius Volantis 82 Zgłoś post Napisano 23 Styczeń (edytowany) Heloł! Jako że ostatnimi czasy trochę bawię się w muzykę, pomyślałem że i tu zostawię trochę tego co tworzę. Wszelki konstruktywny feedback jest mile widziany, ostrzegam, to nie jest jakaś najwyższa jakość, dopiero zaczynam, ale i tak nie jest źle. Chyba Własna muzyka: Spoiler Spoiler Mashupy: Spoiler Spoiler Spoiler Mixy i guestmixy: Spoiler Spoiler Spoiler https://fanburst.com/dj-altius-volantis/archie-tribute-mix-radio-time-out Edytowano 23 Styczeń przez PervKapitan skasowanie kolorka - one przeznaczone są dla ekipy! 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PervKapitan 3275 Zgłoś post Napisano 23 Styczeń Usunęłam w poście kolorek, ponieważ są one przeznaczone dla ekipy. Nie odpowiadać na ten post. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Altius Volantis 82 Zgłoś post Napisano 28 Styczeń Jako że Days Gone By bardzo dobrze się przyjęło, wypuściłem dłuższą wersję VIP na YT'a, zamiast trzymać ją na Bancampie. Spoiler Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Altius Volantis 82 Zgłoś post Napisano Wednesday o 16:00 W zeszłą niedzielę miałem okazję zagrać krótkiego seta na V Warszawskim Twilightmeecie, i w sumie świetnie się bawiłem, mam nadzieję że Ci co byli na nim również! Poniżej zamieszczam wideo z końcówki seta, całość niestety się nie nagrała, oraz cały mix. Spoiler Spoiler Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach