Nogalik Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Pinkie wyszła bardzo fajnie, wychodzi Ci to coraz lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 29, 2012 Autor Share Napisano Listopad 29, 2012 No dobra... idzie jeszcze do zestawu Sombra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motte Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Rysunki naprawdę piękne Coraz lepiej Ci idzie. Pinkie brakuje kreski oddzielającej tylną nogę od brzuszka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Sombra wyszedł świetnie, idzie Ci coraz lepiej. Może narysujesz Chrysalis ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 29, 2012 Autor Share Napisano Listopad 29, 2012 Dziękuje za miłe słowa... są one dla mnie motywujące... Może narysujesz Chrysalis ? Bezzwłocznie zabiorę się do pracy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 YaY Dziękuję, spodziewałem się innej odpowiedzi. Mianowicie "Nie" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 sombra wyszedł bosko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 29, 2012 Autor Share Napisano Listopad 29, 2012 Nogaliku, Jak powiedziałem, narysuje Chrysalis, lecz pewności nie mam kiedy to nastąpi. Mam teraz trochę spraw do załatwienia. Jak jutro nie zdążę tego narysować to zrobie to dopiero w poniedziałek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Nogaliku, Jak powiedziałem, narysuje Chrysalis, lecz pewności nie mam kiedy to nastąpi. Mam teraz trochę spraw do załatwienia. Jak jutro nie zdążę tego narysować to zrobie to dopiero w poniedziałek Spoko, loko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 30, 2012 Autor Share Napisano Listopad 30, 2012 Jest i Chrysalis tylko skrzydła nie wyszły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Narysujesz mi cos smutnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 30, 2012 Autor Share Napisano Listopad 30, 2012 Czemuż to smutnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Wpadłam w głęboki dół i nie potrafię się wydostać.Zresztą to trochę osobiste,bo nie chodzi tylko o mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Rysunek bardzo fajny a skrzydła nie są złe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Dzięki, że podjąłeś się narysowania Chrysalis. Wyszła świetnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 30, 2012 Autor Share Napisano Listopad 30, 2012 No to leci Twilight, którą rysuje już od jakiegoś czasu a dopiero teraz znalazłem chwilę na skończenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Bardzo fajna, może poza pierwszą nogą. Może się zbytnio czepiam? No, ale tak czy siak rysunek jak najbardziej udany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Jedyne co mi tutaj nie pasuje to miejsce zgięcia w przedniej nodze, reszta jest perfekto xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 30, 2012 Autor Share Napisano Listopad 30, 2012 Jak ktos ma jakies propozycje do co moich zacnych rysunkow, bylbym wdzieczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Możesz narysować Spitfire, jeśli chcesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Hmm... twoje rysunki byłyby przecudowne gdybyś dodał do nich cieniowanie albo robił je w kolorze ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Hmm... twoje rysunki byłyby przecudowne gdybyś dodał do nich cieniowanie albo robił je w kolorze ;D Zgadzam się z tym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 A może jakąś scenę z cupcakes? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 Postanowiłem powrócić coby nie było, że zapomniałem o rysunkach Rarity z radości zaczęła podskakiwać jak dowiedziała się, że będę ją rysował: EDIT: Leci i kolejny rysunek jeśli ktoś chce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts