Dorek Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Witam! Ostatnio mi się nudziło, to z okazji że trochę się podszkoliłem w zakresie obsługi gimpa, postanowiłem zrobić tapetę z samym sobą Rozdzialczość 1360x768, bo taką ma mój monitor, a robiłem głównie dla siebie, he he. I chciałbym podziękować użytkownikom luk123 i Ohmy za wykonanie dla mnie recolorów, których użyłem do wykonania. Dobra, dość gadanie, oto moje "arcydzieło": http://dorek9999.deviantart.com/#/d5gvbir Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqp Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Czy ja wiem.. przemalowane niezbyt dokładnie wektory, niepotrzebny (wg. mnie ) efekt lustrzanego odbicia napisu, no i to tło.. Ogólnie słabo, no ale od czegoś trzeba zacząć, życzę powodzenia ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorek Napisano Październik 5, 2012 Autor Share Napisano Październik 5, 2012 Uff, a ja się bawiłem gimpem pół godziny, żeby rozkminić jak zrobić taki efekt napisu, zwyczajny wygląda... zbyt zwyczajnie. Tło robiłem od zera, a niebieskie jest tylko dlatego, że niebieski kontrastuje z moim OC i całość jest czytelna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqp Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Chciałeś dobrze, więc pracuj ciężko, następny będzie lepszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorek Napisano Październik 5, 2012 Autor Share Napisano Październik 5, 2012 Mam nadzieję, dzięki za słowa otuchy, he he. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flaterka Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Hmm.. Powiedz szczerze. Skopiowałeś Rainbow i wypełniłeś kubełkiem żeby miały inny kolor? Radzę Ci używać ścieżki do robienia konturów. Później ( jeśli chcesz sobie przyśpieszyć pracę ) wypełnij. Poza tym całkiem niezła. Mam nadzieję że zrobisz więcej P.S. Mógłbyś mnie oświecić jak robi się taki fajny napis? Wszędzie szukam tej opcji i nigdzie nie mogę znaleźć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ORANGUTANOWIEC Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Jak na pierwszy raz obrazek jest całkiem dobry. Nie podobają mi się tylko te kółka w tle a DOREK nie powinno być zielone. Na pewno kiedyś wyjdzie ci lepszy więc pracuj dalej i nie załamuj się czyjąś krytyką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Gdyby Dorek nie byłoby zielone to nie wyglądałoby tak amatorsko. Jeszcze te kółka ;/ Ale jak pierwsza to ok. Nie zrażaj sie krytyką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts