RainbowDash123456789 Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 No cóż, skoro jest już wątek o Raymanie i Spyro, czas na ponaddźwiękowego jeża Sonica Fabuła z wikipedii tu W tym wątku możecie porozmawiać na temat gier o wyjątkowym jeżu, pochwalić się rankami lub po prostu napisać jakie części tej zacnej gry macie Mile widziane są też rzeczy związane z "Sonic X", "Sonic Underground" itp. Ja posiadam "Sonic Mega Collection Plus", "Sonic Heroes", "Sonic Colours", "Sonic Generations", "Sonic Free Riders", "Sonic Adventure 2" i Sonic Unleashed". Podoba mi się przede wszystkim to, że gra jest szybka i jest w niej dużo akcji. "Sonic X" i "Underground" oglądałam od dziecka. Chyba to tyle z mojej strony BONUS: 1. Sonic the Hedgehog Movie 2. Kanał z muzyką z gier o Sonicu 3. Niektóre z odcinków Sonic X z dubbingiem 4. Gra Ultimate Flash Sonic 5. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Grałem we wszystkie, nawet te z Master System poprzez Mega Drive aż do dzisiejszego Sonic Generations Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts