Psoteł Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Zwyczajny Serial! (tak, nie mam pomysłu na wstęp) http://pl.wikipedia.org/wiki/Zwyczajny_serial 1 Link do komentarza
De_Simon Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Ah Zwyczajny Serial! określił bym mianem "specjalnego serialu"..yyy. Postacie są naprawdę, rozbudowane ? Chodzący i gadający automat do cukierków Benson... No co by tu dużo mówić, tak jak mój przedmówca nie mam pomysłu,, więc wklejam screeny >). Link do komentarza
Brainiac Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Kocham ten serial. Beka jest zawsze nawet jak nic nie mówią ;D Link do komentarza
Tigresss Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Dla mnie ten serial jest trochę... za zwyczajny. Ale przyjemnie od czasu do czasu obejrzec Link do komentarza
Poiman Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Wiecie kto jeszcze ogląda zwyczajny serial? MOJA MAMA! A tak serio, ciekawie zrobiona kreskówka która w fajny sposób zostawia widza z klasycznym "WTF" na twarzy ;] Niszczy mózg w pozytywnym tego słowa znaczeniu Link do komentarza
Divine Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Właśnie przed chwilą leciało na CN. Jaki tytuł miał odcinek, co ten goryl chciał PC naprawić tym dwóm dziwakom, lecz nie umiał. Potem po jakiegoś speca zadzwonili, on wszedł do kompa jakoś przez podłączenie się XD i potem rozwalili ten komputer? DAM + Link do komentarza
Flutt Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Na serial trafiłem przypadkowo, ale podoba mi się. I zgadzam się, kreskówka jest ostro porąbana, ale za to ją lubię. Link do komentarza
Recommended Posts