deHavilland Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Przez przypadek zdobyłem SA i chciałem wgrać tego moda http://www.youtube.com/watch?v=RgndQ-xNmpk Pobrałem wszystko co potrzeba ale nie wiem jak podmienić skiny... Może ktoś pomóc? Jestem kompletnie zielony i proszę o jakiś przejrzysty tutorial... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Speedoss Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Pobierz programik IMGTool, ja nim zmieniałem wyglądy samochodów, skiny jeżeli dobrze pamiętam też się da. W necie są poradniki jak go używać. Pozdro! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 No cóż, w każdej grze jest folder z teksturami. Musisz go znaleźć i podmienić te prawidłowe. Tylko się nie pomyl, bo będzie to dziwnie wyglądało .. W razie czego zrób kopię zapasową folderu w którym będziesz pracować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Speedoss Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 W gta z tego co pamiętam są w pliku *.IMG, którym właśnie się IMGTools uruchamia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 Ok już sobie poradziłem, dzięki za pomoc Temat do zamknięcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts