arameje Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 tak jak w temacie zapraszam was do zagrania ze mną w battlefield play4free mój nick - arameje_PL zaproście mnie do znajomych i zagrajmy razem a zapomniałbym przed wysłaniem mi zaproszenia podajcie mi swój nick żebym nie odrzucił zaproszenia i do usłyszenia LINK DO STRONKI http://battlefield.play4free.com/pl/friends/manage Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurczeblade Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 NIck: Kurczeblade. Sniper i technik do usług. A i jeszcze jedno uwielbiam grać taktycznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 pytanie: kiedy chcesz zagrać?? co powiesz na jutro?? gdzieś po 13:00 ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 yyy naszła jednaa mała zmiena zmieniłem konto nazywam się arameje_mechanic zapraszam do wspólnej rozgrywki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts