Pookhi Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Co mogę powiedziec obejrzałem ten film i słowa tego nie wyrażą a ja głupi narzekałem na Ciacho czy Wyjazd integracyjny.Szukałem jakiegos przyjemnego filmu na yt i widzę KAC WAWA myslę sobie no dobrze zobaczę co to jest i jest to kac kupa humor w MLP jest 1000000 razy lepszy od tego czegos. A wy mieliscie stycznosc z tym czyms? P.s Mam klopoty z polskimi znakami,czasem piszą czasem nie Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Nie stawiamy spacji przed znakami interpunkcyjnymi. Link do komentarza
Gość Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Popraw proszę interpunkcję, Pookhi. Potem możemy porozmawiać o tym "filmie". Link do komentarza
Pookhi Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 Dzięki za upomnienie, poprawiłem większość błędów. No chyba nie xD ~ Arjen tak jak mówiełem klawiatura za 100 zł a ę pisze kiedy chce Przepraszam ale to nie moja wina Link do komentarza
Recommended Posts