Gość Arctic Fox Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Regulamin Uniwersytetu Cantelockiego; -Do uniwersytetu przychodzimy uśmiechnięci. -Zabawa to podstawa -Wszelkie smutki zostawiamy w domu bądź udajemy się do profesor Pinkie Pie (ona wie co robić xD) -Nie bać się dyrektora...(on tylko tak strasznie wygląda xD) Nie bójcie się mnie, to że jestem mniejszy od Księżniczki Luny o całe 6 kucycentymetrów nie oznacza, że jestem straszny, ja tylko poważnie wyglądam -Na lekcjach Księżniczki Celestii, -radził bym mieć ze sobą ciemne okulary(tak na wszelki wypadek) -nie ukrywać smutków i nie bać się pytać, Księżniczka jest naprawdę miła i nikogo nie wyśle na księżyc jeżeli coś komuś nie wyszło, a bardzo się starał (chyba że powie coś niestosownego w kierunku jej majestatu) *Parzy w Jej kierunku* -Mam nadzieje że mnie czasem nie pośle na księżyc za to co tu piszę....:cMHKE: -Na lekcjach Księżniczki Luny, - radzę nie zasypiać (Chyba że chcecie poznać królewski ton:TWcU3:) - jako że lekcję odbywają się wieczorem, w waszych torbach powinny znajdować się latarki -Księżniczka Luna.... ona tylko wydaje się straszna, tak naprawdę jest baaardzoo miła i można podwoić zabawę na jej zajęciach -Hazaah.... *spadłem z krzesła a Luna wesoło się śmieje* - ….the fun has been doubled -Na lekcjach prof.Twilight Sparkle, -czytanie książki nie jest zabronione(ale nie zdziwcie się jak zrobi wam kartkówkę) -każdy z uczniów powinien mieć własny rozkład dnia zapisany na 3 arkuszach i jeszcze 3 kopie zapasowe do tego 3 pióra...zresztą miejcie lepiej po 3x wszystkiego na jej zajęciach -Na lekcjach prof.Fluttershy -Do Panny Fluttershy proszę odnosić się łagodnym, cichym tonem by nie płoszyć zwierząt. -Nie gonić małego króliczka Angela, -Słuchać Panny Fluttershy (ona potrafi krzyknąć, ale nie zmuszajcie jej do tego) -Na lekcjach prof.Applejack -Kłamsto nie popłaca, lepiej odrazu się przyznajcie że nie odrobiliście zadania domowego xD (chyba że lubicie trening z Big Macintoshem:bigmac:) -Na lekcjach prof.Rarity -Obowiązuje styl, wdzięk, i kultura osobista.... i nie wiem co jeszcze *poprawia mi moją czerwoną wstążkę na szyi* -Nie, tego nie możesz mieć tak zawiązane... *zawiązała poprawnie* -Tak lepiej.... chociaż..poczekaj.... -Rarity proszę..muszę dokończyć ten Regulamin -Na lekcjach prof.Rainbow Dash -Lojalność do przyjaciół jest większą wartością niż wygrana -Gogle na oczy to podstawa.(chyba że jesteście pegazami) -Róbcie wszystko tak jak uważacie że jest dobrze (no tak ze 20% lepiej) -Na lekcjach Profesor Pinkie Pie -Możecie robić kawały (uwaga, proszę nie dręczyć wrażliwych) -U profesor Pinkie Pie mile widziane są ciastka, gumy, i wszystko co ma związek z dobrą zabawą. -Gdy panna Pinkie Pie wpadni w słowotok...poczekajcie aż skończy (jej się nie da wyciszyć) Zatwierdzono i podpisano Dnia 26-12-2012 godz 02:03 Dyrektor Administracyjny Uniwersytetu Canterlockiego ~Celestor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts