Kxsu Kxreq Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 [align=center]Witajcie:enjoy:Otóż zauważyłem, że nikt tutaj nie pisze tematów z muzyką, więc mam zamiar zostać pierwszym z tych niewielu Muzyka to coś, co mnie przytrzymało przy MLP gdy zacząłem wątpić, a odcinki zaczęły mnie trochę nudzić (po obejrzeniu serii z 15 razy trochę się nudzi xd) Kiedy zauważyłem na Equestria Daily tematy z muzyką, zacząłem się zastanawiać czy to forum też to ma. A to jest zawsze szybszy sposob na szukanie nowej muzyki, niz po angielskich forach chodzenie Obie te rzeczy skusiły mnie do tego by rozpocząć taki rodzaj tematów. Mam zamiar wyszukiwać i wstawiać różne fajne utwory/nowości z EQD, innych forów[ang] i samemu szukać Mam nadzieje że wam się spodoba Dzisiaj zacznę od zupelnie nowej piosenki [troche temu wyszla ] Raise The Barn (Sim Gretina Remix) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Y5S39kNnWu4&feature=player_detailpageTrosze wyszlo z opoznieniem, ale zawsze cos Dla mnie przyjemnie sie slucha a dla was? Komenty zostawiajcie pozniej Moja Ocena:8,5/10 *Co do kolorku to prosze o pozwolenie do uzywania, fajnie wyglada i lepiej sie czyta, a raczej nie wycofam sie szybko z tego projektu . Jak się nie zgodzicie to zedytuje do zwyklego szarego *[/align] Link do komentarza
Radmor Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Mnie taki temat jak najbardziej się podoba:twilight4: Muzyke na EQD przegladam prawie codziennie. Co do utworu 9,5/10 W ogóle to jej(jego?) utwory bardzo lubię. Link do komentarza
Multiszymen Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Zgadzam się z przedmówcą [tak na marginesie to mój ulubiony kawałem Sima Gretiny] Link do komentarza
Recommended Posts