Gość Arctic Fox Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 (edytowany) W tym dziale zostaną umieszczone Pochwały/Nagany, przyznane/odjęte punkty reputacji (punkty w zabawie) przez Avatarów czy też Regentów bądź samego Dyrektora. Pochwały Nagany Niestety pierwsza nagana do wypisania: Dobry, psorze Applejack. Chciałbym dołączyć. Nadaję się bardzo. A nawet, jeżeli nie ... Pamiętaj, że gdy mnie nie przyjmiesz, na świecie ginie Panda (chyba już domyślasz się, jaka ^^) ! Podanie : Imię - Amani Nazwisko - Tronix Płeć - Ogier Gatunek - Komunistyczny Jednorożec Talent - Opierdalanie się, zasuszanie innych, Niszczenie niewinnych drzew, picie na czas (Frugo) i rozprzestrzenianie Komunizmu. ^^ Cechy Szczególne - Sierp i Młot na zadzie, "dziwny" humor i ubranie ostatniej niedołęgi Dodatkowe info : 1. Mój tatuś, to Józef Stallion ! 2. Zazwyczaj jestem słaby ... Ale jak słyszę fajną muzykę i pierdalnę - wyrywam góry ze złożami ^^ 3. Szanuję poglądy innych (o ile są zgodne z moimi). Otrzymujesz ostrzeżenie ode mnie i nie zostajesz przyjęty do zabawy. *przybija pieczęć* Zatwierdzono z dniem 23-12-2012 12:50 Szanuję poglądy innych. Nie życzę sobie takich zachowań, groźby typu "Pamiętaj, że gdy mnie nie przyjmiesz, na świecie ginie Panda (chyba już domyślasz się, jaka ^^) !" i teksty typu " [CENZURA], zasuszanie innych, Niszczenie niewinnych drzew, picie na czas (Frugo) i rozprzestrzenianie Komunizmu." surowo zabronione!!To jest zabawa a nie sejm!! Karę wydalenia zawieszam do kolejnego złamania regulaminu. Podpisano; Dyrektor Administracyjny Uniwersytetu Canterlockiego Edytowano Grudzień 9, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts