chari-san Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Nazywa się Sweetie CAD. W sumie nie jestem pewna tego imienia. Sweetie - od czekolady, CAD od programów architektonicznych (np. ArchiCAD, AutoCAD), ponieważ lubię czekoladę i mam zamair zostać architektem Futerko w plamki, bo mam skłonności do babrania się jedzeniem (czekoladą też ). Kolorki: biała i mleczna czekolada, no i również brąz jako kolor moich włosów i biała czekolada jako moja bardzo jasna karnacja A no i piegi, bo mam piegi Warkocza nie noszę, ale u tego kucyka sprawia, że wydaje się bardziej niewinna. Troszkę ma przypominać Fluttershy, bo z mane6 najbardziej jestem do niej podobna. Oczka niebieskie, bo ja mam niebieskie oczka... Cutie mark: też nie jestem jego pewna, ale no ma oznaczać umiejętność rysowania artystycznego jak i technicznego (moja przyszła profesja). A jednorożec, bo jako kucyk ciężko się rysuje kopytkiem Link do komentarza
Bartek2001 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Bardzo pomysłowo z tym ubarwieniem futerka według cech charakteru. Dam ci +1 punkt reputacji Link do komentarza
chari-san Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Bardzo pomysłowo z tym ubarwieniem futerka według cech charakteru. Dam ci +1 punkt reputacji Dziękuję ^^ Link do komentarza
PAZIKONIK Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Ciekawy OC i jest taka słodka. Link do komentarza
mylittleword Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Ona jest śliczna Bardzo fajny charakter... Link do komentarza
Applejuice Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Świetny OC! Kolory futerka są po prostu cudowne ^^ Jak już ktoś wcześniej powiedział - bardzo ciekawy pomysł. Wygląd kucyka również jest świetny, wygląda uroczo. Wspaniale rysujesz. Link do komentarza
Gość Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 O ho ho, widzę, że mamy artystkę Śliczny rysunek. Słodziutka klacz ALE! Sweetie Belle, mogłabyś? Nazywa się Sweetie CAD Będą nas mylić... ~Sweetie Belle Wybacz, że taka mało konstruktywna krytyka, ale nie wiem, do czego mam się przyczepić. Te plamki śmiesznie wyglądają, ale nawet to mi nie przeszkadza, jakoś tak... pasują. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Bardzo ładnie wykonane, gratuluje talentu. Link do komentarza
chari-san Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 ALE! Sweetie Belle, mogłabyś? Będą nas mylić... ~Sweetie Belle Prawdę mówiąc wiem, że "Sweetie" jest zbyt podobne do Sweetie Belle, ale no zwyczajnie nie miałam lepszego pomysłu :( Dzięki wszystkim za pochwały ^^ Link do komentarza
Multiszymen Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 no no,nowy spromultis się nam tutaj formuje a OC bardzo fajny Link do komentarza
Flu Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Pomysł świetny. I rysunek także Link do komentarza
chari-san Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Dzięki bardzo ^^ Link do komentarza
Recommended Posts