Flaterka Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Cześć! Jeśli macie odwagę, zobaczcie moje rysunki, a jeśli nie macie to i tak zobaczcie. Przyjmuję krytykę, więc śmiało komentujcie moje ( na razie ) trzy dzieła. Pewnie zastanawiacie się czemu mówię trzy, a linków jest pięć? Otóż pierwsze dwa rysunki (Luna, Twilight) są i w kolorze i robione ołówkiem. Zapraszam do oglądania!Luna na wygnaniu szkicLuna na wygnaniu w kolorzeTwilight Sparkle styl mangowy szkicTwilight Sparkle styl mangowy w kolorze Błagam was nie patrzcie! Rysowałam to jako świeżo upieczona pegasis i rysowniczka od siedmiu boleści, więc jeśli nie chcecie narażać swych oczu na cierpienie, nie włączajcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Rysunki są dość... niedopracowane, potrenuj nad cieniami, i nad głowami postaci, a tak woogulę jest wdechę.XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flaterka Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 Rysunki są dość... niedopracowane, potrenuj nad cieniami, i nad głowami postaci, a tak woogulę jest wdechę.XD Tak wiem, lepiej rysuję na komuputerze niż na kartce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Prace fajne, ale musisz jeszcze sporo poćwiczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts