Gypsy Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Ten temat dotyczy wszystkiego co dotyczy tego zespołu, możemy tu gadać słuchać i co tam jeszcze chcecie. Jestem ciekaw ilu jeszcze fanów znajdę, bo w śród moich kumpli kilku jest Macie na zachętę Lista fanów: - BlackHawk - Applejuice Link do komentarza
Applejuice Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Znam Simple Plan i lubię ich słuchać, choć nie jestem ich zagorzałą fanką ^^ Mimo to ich muzyka mi się podoba i od czasu do czasu czegoś tam sobie posłucham, choć nie jest tego dużo. Moją ulubioną piosenką jest "I'm just a kid". Link do komentarza
Gypsy Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 "I'm just a kid" to świetna piosenka, z przezabawnym teledyskiem heh. A co do mnie to moją pierwszą było Perfect Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 "Summer Paradise" jeden z moich ulubionych piosenek nagranych przez ten zespół. Link do komentarza
Applejuice Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 "Perfect" ma świetny tekst, bardzo życiowy. A "Summer Paradise" jest z takim radosnym i fajnym klimatem. Tylko Sean Paul średnio mi tam pasuje Aha, skoro robisz listę fanów, to mnie dopisz Link do komentarza
Gypsy Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Dobra jesteś na liście, tak jak ja Link do komentarza
Gypsy Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 Przyznajcie każdy ma taką piosenkę w swoim życiu Link do komentarza
ShadowTheHedgehog Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 i got no place to go i got no where to run They love to watch me fall They think they know it all i'm nightmare a disaster and what's they alway say Link do komentarza
ShadowTheHedgehog Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 i got no place to go i got no where to run They love to watch me fall They think they know it all i'm nightmare a disaster and what's they alway say to miał być cytat z me against the world Link do komentarza
Recommended Posts