Cloudchaser Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Cóż. Prawie każdy już na tym forum założył temat, w którym pokazuje swoje dzieła. Jedne są wręcz piękne, inne jeszcze lepsze, a nie które potrzebują jeszcze pomocy w udoskonaleniu. Chyba nie muszę mówić, że należę do ostatniej grupy... Zatem przedstawiam Wam coś, co można nazwać moimi rysunkami. Mój śmiszny OC. (tak, ja również się dziwię, jak on stoi na dwóch kopytach) Takie tam rysowane na szybko albowiem było potrzebne w jednej sprawie Bardzo ciekawa i twórcza lekcja chemii... (miały być takie malutkie karykatury) Rysunek robiony na fizyce. Czerwonymi kółkami zaznaczyłam miejca, które mnie rozśmieszają Za popsucie oczków nie odpowiadam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Derpy jest fajna. Nad resztą musisz mocno popracować. Ale Derpy fajna :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Derpy jest fajna. Nad resztą musisz mocno popracować. Ale Derpy fajna :3 Zgadzam się z tym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Pracuj nad tylem, plisss:soawesome: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts