Linds Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 W sumie pokażę wam inne jeszcze OC. Jest to moje pierwsze OC, jakie stworzyłem w fandomie gdzieś w sierpniu lub wrześniu 2011 roku. Co więcej, było to pierwsze OC opublikowane na FgE, przez co zapoczątkowany został dział z OC, który przez pewien okres był najbardziej aktywnym działem Praca DaronVaiper: By Obsession Octopus - tak, tego Octopusa. Rysował czasem. Ba, nawet tworzył tutoriale na swoim kanale YT po tym, jak skończył z tłumaczeniem odcinków. By Mere Jump: Więcej artów z nią nie powstało, OC tak o się kurzy. No w sumie jeszcze był BFF R34 stworzone przez Macha. Ale nie znajdę linku, praca jest gdzieś w odmętach Facebookowej grupy "Bronies Radosna Twórczość". Cutie mark: butelka mleka. Z prostej przyczyny - jest to ponifikacja OC, które miałem w fandomie furry. Później wymyśliłem do tego historię, że ten kucyk akurat zajmuje się hodowlą krów i sprzedażą mleka. Nic specjalnego, zwykły OC do rzucenia w odmęty forum. Link do komentarza
Recommended Posts