Wind Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Witam wszystkich. Na forum jestem nowy, ale nie ukrywam, dość długo jestem częscia fandomu . jednak dzisiaj potrzebna mi jest pomoc z każdego możliwego miejsca jakie jest w sieci. Mam do was serdeczną prośbe. Zespół muzyczny z którym jestem związany i który jest częścią mojego życia dostał sie do konkursu organizowanego przez Hard Rock Cafe. Liczy sie każdy głos. Głosowanie trwa jeszcze koło 2 tygodni, dlatego prosze was wszystkich o wsparcie. Bardzo proszę wszystkich moich przyjaciół, znajomych i znajomych ich znajomych, pobierajcie "7 Krasnali" a tym samym zagłosujcie na VINTAGE Baaaardzo wszystkim dziękuję ! (trzeba także polubić stronę Hard Rock Cafe Kraków) link do głosowania : Klik Jest to dla mnie ważna sprawa, jestem bronym tam samo jak wy. Prosze potraktujcie to poważnie, każdy głos jest potrzebny. Link do komentarza
Bezik Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Wokalista przypomina mi takiego jednego wokalistę polskiego z przebojów 80-90, tylko teraz nie mogę sobie przypomnieć co to było.. Macie mój głos Link do komentarza
Wind Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Jest to Krzysztow Wałecki ex Oddział Zamknięty. Może kojarzysz go własnie z tego zespołu. Zapraszam także do polubienia funpage'u na facebooku . VINTAGE Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Pam, pam. Sprawa załatwiona . Zespołu nie znałem, ale piosenka jest niezła ^^. Link do komentarza
Wind Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 Kochani dzisiaj ostatni dzień głosowania, a przegrywamy dosłownie 3 głosami . Prosze was Zagłosujcie, to dla mnie sprawa gigantycznej wagi. Bronies licze na was , pokażcie jaką stanowimy siłe w internecie ! Link do komentarza
Recommended Posts