Ennus Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Emm... Po prostu moja twórczość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Utworki bardzo nawet ciekawe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ennus Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 Utworki bardzo nawet ciekawe Dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Szczerze mowiac sa dobre, lecz brakuje w nich czegos co przykuloby uwage, no ale coz, kazdy jakos zaczyna A szczerze szczerze odluchalem pare piosenek po kilka sekund i dzwieki sie strasznie czasem powtarzaja :C W niektorych nawet brakuje plynnosci np vacansa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ennus Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 Jakoś się poprawi. Dzięki za ocenę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Jest w porządku, fajnie że masz zróżnicowanie odnośnie muzyki. Słucham dopiero drugiego utworu i jak na razie mi się podoba . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ennus Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 To ja się bardzo cieszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts