Muddy Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Narysowałem sobie mojego OC w mundurze armii USA, bo na angielskim nudy były Tu sobie z boku hełmy rysowałem, dlatego jest pomazane... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 He he... widzę że nie tylko mnie się nudzi na lekcjach... xD btw. bardzo fajne rysunki, ćwicz i rysuj dalej... :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muddy Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 He he... widzę że nie tylko mnie się nudzi na lekcjach... xD btw. bardzo fajne rysunki, ćwicz i rysuj dalej... :3 Danke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Ciekawy pomysł jednak na pierwszym rysunku należałoby poprawić tylne kopytka bo są strasznie dziwnie ułożone, chodzi mi o jego uda. Skrzydełka ma trochę kanciaste ale ogół jest sponio. Pracuj nad takimi detalami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muddy Napisano Marzec 15, 2013 Autor Share Napisano Marzec 15, 2013 Ciekawy pomysł jednak na pierwszym rysunku należałoby poprawić tylne kopytka bo są strasznie dziwnie ułożone, chodzi mi o jego uda. Skrzydełka ma trochę kanciaste ale ogół jest sponio. Pracuj nad takimi detalami. Tiaaa... Nie mam jeszcze doświadczenia, dopiero zaczynam rysować kucyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts