♥MyLittlePony♥ Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Siemka ! Mam 12 lat i chciałam wam powiedzieć o moim kanale na youtube który założyłam z 3 miesiące temu:twiblush2:... (Rysuję wymyślone kucyki:rd8: )Nie mam zbyt dużo wideo ale chciała bym żebyś cię zerknęli na parę z moich dzieł Bardzo się starałam xD Link --- > http://www.youtube.com/user/VideoGirl221?feature=mhee Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterSky Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Co tu dużo mówić. Prace są piękne! Widać że się do nich bardzo przykładasz, a to jest wielki plus! Mam nadzieję że wkrótce zrobisz nowe rysunki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Szczerze to wchodząc tutaj myślałem, że to będzie kolejny "szajs" który będę mógł negatywnie ocenić. Myliłem się. Prace są naprawdę fajne i miło mi się ogląda proces ich tworzenia ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Bardzo dobre oby tak dalej i czekam na następne prace. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Świetne prace (tak, odkopuję temat) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts