KiVi Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Imię: Kiara 2 imię: GloriaNazwisko: Vivre - CleetRasa: Alicorn (Nie wiem czy można nazwać ją Alicornem)Wiek: 18Urodziła się: 27 marca 1995r.Płeć: KlaczTalent: Magia Słowa, HipnozaTytuł: Arcy - Czarodziejka słowaWygląd: Biały alicorn z czarnymi włosami i mechowymi końcówkami Rodzice:-Ojciec: Oliver Cleeton - (Pegaz) Przez wiele lat zostawał odtrącany z powodu szpetnej rany na skrzydle. W wieku 19 lat okazało się że to guz skrzydła wysokiej złośliwości. Nikomu nic nie powiedział. 5 lat po ślubie z florą zmarł. -Matka: Flora Vivre (Jednorożec): Projektantka mody z niewielkim wyksztalceniem w kierunku malarstwa. W wieku 20 lat zalożyła salon w ktorym poznała Olivera Cleeton, wzieła z nim ślub po trzyletnim poznawwaniu się. Kiedy miała 24 lata urodziła klacz o imieniu Kiara, niedługo potem zmarła. Miejsce zamieszkania: CanterlotCutie Mark: Kluczyk z mrocznymi iskierkami.Historia: Jeszcze nie gotowa... Link do komentarza
Reven Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Hmmmm... skąd się wziął mój OC w historii twojej OC Link do komentarza
Daktyl Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Alicorn zajmujący się czymś tak prymitywnym. Po co dajesz te nieszczęsne skrzydła jeśli postać ich nie potrzebuje do niczego ? Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 OC jest the best. Tylko dodaj tego Vectora co ci robiłam Link do komentarza
KiVi Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 Uwaga! Zmeniam moją OC! (w najbliższym czasie) Link do komentarza
Daktyl Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Nie lepiej zrobić po prostu nowe OC ? Zmienianie jednego ,,setki'' razy jest bez sensu... Link do komentarza
Recommended Posts