Gracy Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 No cóż... Od czego by zacząć. Dobra. Jest 6 części tej książki. Jest to książka od mniej więcej dla dzieci/ludzi, którzy skończyli 10 wiosen. Fabuła. W tej książce znikają wszyscy ludzie którzy skończyli 15 lat (Jest też sposób aby tego uniknąć). Główni bohaterowie. Astrid, Sam, Quinn, Edilio, Pete, Lana,, Caine, Drake i Diana. Za głównych można uznać także Orka i Howarda. Niektóre dzieci mają także moc np. Ogień, światło, czytanie snów itp. Są oni uwięzieni w barierze, nazywanej także bańką. Są zagrożeni przez kojoty a także przez potwora zwanego Gaiphage, lub ciemnośc. Jeśli chcecie coś wiedzieć to pytajcie. Link do komentarza
Black Hayate Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Nie żeby coś ale tego jest sześć części. Link do komentarza
Gracy Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Nie żeby coś ale tego jest sześć części. Oj przepraszam. Siostra mmi cały czas mówi 3, 3 i się pomyliłam. Link do komentarza
Black Hayate Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Nie ma problemu, tak tylko wolałam skorygować błąd. Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Czytałam tylko pierwszą część, ale mi się podobało. Ciekawa jest wizja świata we władzy dzieci, z którego nie ma ratunku. Muszę kiedyś dorwać resztę serii ^^ Link do komentarza
Gracy Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Yeah! Kupiłam sobie wkońcu ostatnią część! Link do komentarza
Recommended Posts