dethament Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Hmm Witam wszystkich którzy otworzą ten wątek. Piszę/Postuję pierwszy raz ale to już detal, do sedna, to jest pierwsza próba robienia Tła do mojego Vectora (mój vector, ale szkic jest Ewy(klaczanmufinu), czyli dziewczyny Dorka). Ale ogółem proszę o szczery osąd mojej pracy ^^ http://dethament.deviantart.com/#/art/Minuette-359805364?hf=1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Badzo ładne.! c: dla Ciebie.! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Ten wietrzyk można by było jakoś inaczej zrobić, może cieńszym brushem albo coś..trzeba by było popróbować nad jego efektem. a tak to całość pracy naprawdę dobra^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Piękne ! Efekt doskonały , troszkę się chyba napracowałeś . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Zacny rysunek. Jedyne co wytknę, to to że postać nie łączy się z tłem ale to tylko mały błąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dethament Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 > FlutterGangsta - dzięki i proszę dla ciebie też > Turoń - hmmm jak by się tak zastanowić można by było lekko mniejszym brushem zrobić, ale jakoś tak chciałem ukazać mocniejszy wiatr > Pinkamena Diane Pie - bardzo dziękuję , przyznam troszkę mi to zajęło > Eriks - o dzięki wielkie, przyznam, że nie zwróciłem na to uwagi, następnym razem poprawię ten "mały błąd" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts