Jake Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 No cóż od niedługiego czasu rysuje. Wykorzystuje oczywiście 4 ołówki bo moje oko nie lubi niedoskonałości. Oto i moje słabe rysunki które zazwyczaj robię o zachodzie słońca. Ten mi wyszedł najgorzej jeśli chodzi o RD. A ten jeśli chodzi o CM http://i.imgur.com/N1pXk6I.png A tu kuc z głowy. A ten niestety na kamerce zrobiony bo skaner nie odczytuje kompa. To tyle co zrobiłem w ciągu tego tygodnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Musisz jeszcze trochę poćwiczyć,ale jesteś na dobrej drodze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 O zachodzie słońca? Nie lepiej w południe, wtedy ma się więcej siły i lepszości. xd Poćwicz rysowanie ryjów u poniaszy. Ten pierwszy zupełnie odbiega od stylu Lauren, na razie nie twórz własnego stylu... Oj nie. Uszy przypominają nie-uszy kucyków. Róg jest dziwny, dziwnie narysowany i za dużo tych kresek, ogranicz się do max.4 na normalnego kucyka, źrebaka 2,3 a na 'królowe' to ok. 6,7. Ta chmurka przy rogu (no wiesz, jak czaruje jednorożek lub alicorn to jest taka mgiełka.xd) jest zbyt prosta, zbyt okrągła i tak samo przy muffince. Ten drugi wygląda na digital. xd Ryjek nie taki, ogon i grzywa też, nogi nie mają narysowanego pełnego 'zgięcia', tylne też jakoś dziwnie wyszły bez tych kostek. Ah, i uszatki też. No i CM, powinna mieć w innej postawie tego CMa... Prawidłowego, dla takiej pozy. Skrzydła też dziwnie wyszły, źle wyglądają. Trzeci to...Totalna maskara! (bez urazy) Zgaduję, że są tam 3 z mane6. Pinkie, AJ i RD. Zupełnie do siebie nie podobne...Uh, ćwicz nad tymi kucami .__. Sylwetki są złe, grzywy, ogony, uszy, pyszczatki, CMy... Czwarty wyszedł tak jak trzeci. Te same błędy. I przede wszystkim jest jamnikowaty. (czyt.długi, za długi) Piąty - to samo co czwarty i trzeci... Uh... Nie rysuj rumieńców, chyba że jakoś ładnie to pocienisz. Wygląda jak klaun... Ale chyba umiesz trzymać PRAWIDŁOWO ołówek(tpfu, ołówki) w ręku(pfu, rękach)? Mam nadzieję. Ogółem ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz! Jak na razie jest niezbyt dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Mnie się podoba, nie znam się, nie umiem rysować ale się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 Co do twojego odpowiedzi Fagglenorusie to się w większości zgadzam gdyż to pierwsze rysunki. Poza tym co te rysunki były robione z umysłu (prócz 2) więc nie ściągałem . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Po pierwsze: Niegramatycznie napisałeś. Jak już to:'Co do twojej odpowiedzi' albo 'Co do odpowiedzi'. Po drugie: Jestem dziewczyną. Po trzecie: Ja zawsze mam rację co do rysunków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Ćwicz, początki zawsze są trudne. Błędów wytykał nie będę, bo sam rysować nie umiem (ale nie przestanę ). Na początek poćwicz ogólne kształty kuców (czyt. Proporcje). Mi w pewnym stopniu pomogło. Dojdziesz do takiego momentu że będziesz umiał sobie porządny avatar sprawić (Czego ja uczynić nie potrafię Patrz obecny) Ps. Albo mi się zdaje, albo, jak ja, zapominasz o uszkach czasami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts