DMKociarz Napisano Kwiecień 25, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Ohh ale talent a co sądzisz o nowej "bazgrolince" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Mam pytanie, czy moę tez zrobić redline'a? Powiedzmy ze M.S(nie chciałabym cię obrazić) zrobił to troszęczkę na odwal... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMKociarz Napisano Kwiecień 25, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2013 (edytowany) Dnia 25.04.2013 o 21:01, Maisha napisał: Mam pytanie, czy moę tez zrobić redline'a? Powiedzmy ze M.S(nie chciałabym cię obrazić) zrobił to troszęczkę na odwal... Jeżeli by ci się chciało oczywiście ! Monety kolekcjonerskie Edit:A ja w tym czasie pooglądam prace innych użytkownikó żeby cos podgapić Edytowano Lipiec 2, 2020 przez DMKociarz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Oto efekt. Najlepsze toto nie jest, są przeciez na forum bardziej utalentowani uzytkownicy. Te czerwone kreski oznaczają szkielet. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMKociarz Napisano Kwiecień 25, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Oto efekt. Najlepsze toto nie jest, są przeciez na forum bardziej utalentowani uzytkownicy. Te czerwone kreski oznaczają szkielet. O rzesz fiu fiu dziwne czy ja robię jakiś błąd ? zawsze kuce rysuje bez szkieletu zaczynając od nóg i klaty.. i jak ten szkielet się wgle robi ?! Podrzuć mi na pw jakieś dobre poradniki bo ja już nie ogarniam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Wyobraź sobie najpierw postwe kucyka, później narysuj głowę jako jedno kółko i od tej głowy odciągnij kreskę w dół i bok, czyli szyja i tuowie. Następnie klatkę piersiową narysuj jako mniejsze kółko, i zad jako większe. Jezeli jakieś kółko wyjdzie proporcjonalnie za duze lub za małe, po prostu zmień rozmiar. Nogi narysuj jako kreski, mozesz dla ułatwienia dodać kółka w miejscach zgjęć. Ogon mozesz zrobić podobnie jak nogi, choć ja polecam robienie ogonu i grzywy jako niekreślone figury geometryczne, a później rysowanie na podstawie tego detali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMKociarz Napisano Kwiecień 25, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Wyobraź sobie najpierw postwe kucyka, później narysuj głowę jako jedno kółko i od tej głowy odciągnij kreskę w dół i bok, czyli szyja i tuowie. Następnie klatkę piersiową narysuj jako mniejsze kółko, i zad jako większe. Jezeli jakieś kółko wyjdzie proporcjonalnie za duze lub za małe, po prostu zmień rozmiar. Nogi narysuj jako kreski, mozesz dla ułatwienia dodać kółka w miejscach zgjęć. Ogon mozesz zrobić podobnie jak nogi, choć ja polecam robienie ogonu i grzywy jako niekreślone figury geometryczne, a później rysowanie na podstawie tego detali. Dzięki wielkie za poradę.. myślę że to coś da.. Ps:Ładnie narysowałaś mojego kuca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Jak skończysz szkielet weź sie za rysowanie skóry i detali, oczy, uszy, pyszczek itd. Jak skończysz popraw linie rysunku tuszem lub mazakiem, ale uwazaj bo mogą zostawiać nierówne plamy. Miłego rysowania! :cGfSS: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMKociarz Napisano Kwiecień 25, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2013 ogólnie to ja szkicuję ołówkiem 2H (bo łatwo się go gumuje i nie zostawia śladów) po stu procentowym zrobieniu rysunku co nieco gumuje i poprawiam ołówkiem 2B a kontury robię ołówkiem HB Jutro spróbuję coś wybazgrolić ! Edit:Komputer nawaliø niestety rysunki bédá jutro ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMKociarz Napisano Kwiecień 27, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Sorry za ten ExtraSexxiDuuuugiJamniczkowatyZadek Edit:Rysowalem pierwszy raz poniacza tak jak mowila Maisha wiec moze byc troszeczke nie dociagniec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Jest juz zdecydowanie lepiej! Tylko właśnie zadek jest odrobinkę za długi. Widzę ze moje porady pomogły trochę w rysowaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Ano tyłeczek trochę przydługi i może nóżki przykrótkie, chyba że ma być niska (albo, co bardzo możliwe wydają się przykrótkie przez za długi tył). Polecam na przyszłość kadrowanie Twoich prac. Przytnij obrazek, tak żeby wyeliminować tą zbędną pustą białą przestrzeń wokół. Praca będzie wygląać od razu lepiej^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMKociarz Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Maisha - Nawet bardzo mi twoje rady pomogly dzisiaj tez cos sproboje narysowac i wrzuce Turon - Tyleczek poprawie,nogi zrobie dluzsze nastepnym razem jak bede rysowac takiego malego kuca to na pewno przytne dzieki za krytyke Sorry za brak polskich znakow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMKociarz Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 (edytowany) Dnia 28.04.2013 o 01:09, DMKociarz napisał: Sorry za ten ExtraSexxiDuuuugiJamniczkowatyZadek gotowy szablon strony Edit:Rysowalem pierwszy raz poniacza tak jak mowila Maisha wiec moze byc troszeczke nie dociagniec Wersja poprawiona Niby poprawiona ale zle zrobilem nogi..ale za to zad jest normalny Ps:sorry za ta fryzure ale brak pomyslow mialem Edytowano Lipiec 2, 2020 przez DMKociarz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niebezpieczny ziemnioczg Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Minusy (-)Głowa... Większa od tułowia (-)Niekucykowe oczy. Plusy (+)LEPIEJ Wujek kśiełrzydz pozdrawia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Przynajmniej rysowanie z głowy wychodzi Ci lepiej niż mi ;c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Jak też chce pokazać swoje rysunki... Czy ktoś mi pokaże krok po kroku jak to zrobić? XD :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Jak też chce pokazać swoje rysunki... Czy ktoś mi pokaże krok po kroku jak to zrobić? XD :3Ja. x3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Ja. x3 Super, na gg? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Super, na gg? Tak, tam najłatwiej. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts