ArcanusDusty Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 ::..Zakładki, olaminowane, od 15-20 cm, dowolny wzór oraz postać-7zł +koszt przesyłki Wykonanie zakładki: Max. 5 dni Wysyłka:Zależy od odległości miasta Wysyłam również zakładki bez laminowania, koszt:5 zł Chwilowo nie mam przykładów z kucami ale postaram się wstawic w tym tygodniu Tutaj jest przykład z wilkiem http://arcanusdusty.deviantart.com/art/Zakladki-for-sale-not-this-366409083 Zakładki można zamówic z kucykami z MLP lub własnymi postaciami ^^ Będę robic specjalne serię z MLP ale to będzie niespodzianka *u* , przekonacie się co to 1 maja(mam nadzieję że się wyrobię). Link do komentarza
cinek012002 Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Jak będą ładne to (może) kupie Link do komentarza
Zoameldar Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 5-7 zł za zakładkę to zdecydowanie za wiele. Nawet na konwentach za 1 zł wołają. Link do komentarza
ArcanusDusty Napisano Kwiecień 24, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2013 5-7 zł za zakładkę to zdecydowanie za wiele. Nawet na konwentach za 1 zł wołają. Popatrz również na to że za samo olaminowanie idzie mi 2 zł + dolicz matieriały. Wtedy dla mnie zostaje samo 3 zł więc zysk jest mały . To nie jest również drukowane jak na konwentach tylko robione własnoręcznie i tu jest różnica c: Link do komentarza
Recommended Posts