delet this Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Animash jest formą która parę lat temu zaczęła wkraczać na YT. Mimo iż ma niewielu widzów, twórców i fanów (zwłaszcza w Polsce) to bardzo dobrze się rozwija Wielu z was pewnie nie wie co to jest. Już objaśniam Animash to zgrabne i twórcze połączenie klipów z filmów animowanych( Balto, TLK, MLP itp.) połączenie ich z jakimś kawałkiem muzycznym (najczęściej popowym). Doprawione to jest dużą dawką różnorakich efektów. Skąd tyle wiem. Zajmuję się tym od dwóch lat Link do komentarza
Bezik Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Czyli PMV i AMV są rodzajem Animashingu, tak? (Pony/Anime Music Video) Jak się tym tak długo zajmujesz, to pochwal się jakimiś pracami Miło będzie obejrzeć. Link do komentarza
delet this Napisano Kwiecień 25, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Teoretycznie to też są to Animashe. http://www.youtube.com/user/wolfforforever To mój kanał jak chce ktoś to może spojrzeć. Powiem to tak: Mistrzem Animashingu to ja nie jestem Link do komentarza
delet this Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 Przepraszam drobna zmiana. AMV nie zaliczamy do Animashingu! Animash jak sama nazwa wskazuje powinien być o zwierzętach. I to animowanych xD Parę moich mdłych pracek :3 Link do komentarza
Recommended Posts