Gość Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 witą ;-; (tak to znowu ten *nic*) chciałbym dziś przedstawić Wam pewną gierkę. a mianowicie Curve Fever http://curvefever.com/ jest to gra podobna do tych prostych gier online typu Tron - polega to na tym, że jeździmy sobie po całej 'mapie' i staramy się aby przeciwnik wjechał w pozostawiony przez nas ślad. grę uatrakcyjniają losowe (nie wiem jak to nazwać) power upy lub coś w tym stylu, dzięki którym możemy sobie, przeciwnikowi albo wszystkim zapewnić np. spowolnienie, zmianę kierunku jazdy itp. kto chciałby zagrać ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twilight-fun Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 ja bym mógł ale jeszcze nie ogarniam, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Widziałem i przyznam fajna gra, Nuki Jednak później se w nią zagram Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireRock Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Uwielbiam tę grę!Zawsze wkurzałam kolegów tym,że wygrywałam mówili ,że to ich komputer jest wolny.(Graliśmy w świetlicy szkolnej) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 jakby chciał ktoś zagrać to pisać bo aktualnie jestem uzależniony od Warframe i nie siedzę na tym ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 I to ja cię wciągnołem w Warframe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts