Hajime Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Siemanko! Bez zbędnego gadania, którego napewno nikt nie lubi =w= Tak wiem śliczne ;3 XD. Full HD, nie? Oceniejcie XD <wcześniejszy temat mi sie skasował więc nwm czy będą 2 takie same > 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Nie są szczególnie ładne, za to są zaskakująco słodkie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Nie jest źle, ale najpierw rysuj tylko twarze, z profilu itp., ciał na razie nie ten teguj. ;3 Ale chibi możesz rysować, bo to tam takie kluseczki słodkie są. xd Ćwicz, ćwicz, koloruj, koloruj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Kwiecień 29, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Nie są szczególnie ładne, za to są zaskakująco słodkie :3 Nie jest źle, ale najpierw rysuj tylko twarze, z profilu itp., ciał na razie nie ten teguj. ;3 Ale chibi możesz rysować, bo to tam takie kluseczki słodkie są. xd Ćwicz, ćwicz, koloruj, koloruj. Czyli brzydko rysuje? x.x No tego to sie nie spodziewałam XD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twilight-fun Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 ja i tak jestem pod wrażeniem bo ja umiem rysować linie i cztery kreski wychodzące z niego oraz kółko to mój człowiek .może nie są najlepsze ale jak bedziesz sie staral to niedługo narysujesz drugą monalize hehe powodzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Kwiecień 29, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2013 ja i tak jestem pod wrażeniem bo ja umiem rysować linie i cztery kreski wychodzące z niego oraz kółko to mój człowiek .może nie są najlepsze ale jak bedziesz sie staral to niedługo narysujesz drugą monalize hehe powodzenia Smutne... Rodzice mi mówili że jestem dziewczyną ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek012002 Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 SŁiiiiT extra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Nie piszę, że brzydko. Napisałam słowo 'brzydko'? No może teraz piszę, ale wcześniej nie pisałam, to znaczy jeszcze wcześniej niż wcześniej, bo wcześniej to pisałam, ale jeszcze wcześniej niż wcześniej to nie pisałam, pisałam że masz ćwiczyć i kolorować, i kolorować i ćwiczyć i jestem zmęczona wandalizowaniem wikipedii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Kwiecień 29, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Nie piszę, że brzydko. Napisałam słowo 'brzydko'? No może teraz piszę, ale wcześniej nie pisałam, to znaczy jeszcze wcześniej niż wcześniej, bo wcześniej to pisałam, ale jeszcze wcześniej niż wcześniej to nie pisałam, pisałam że masz ćwiczyć i kolorować, i kolorować i ćwiczyć i jestem zmęczona wandalizowaniem wikipedii. ...Tak wiem brzydko rysu...zara...Przecież ja ładnie rysuje >:O! XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Właśnie ci to pisałam. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Kwiecień 29, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Właśnie ci to pisałam. xd Ale 2 razy napisałaś "brzydko" D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Ale nie o twoich rysunkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Ładne rysujesz. Sama rysuje postacie mangowate. Ciekawa kreska popracuj nad oczmi :3 i nad kształtem ciała lekko nogi za krótkie i czsem wyglądają jak drógie ręce. Ale reszta świetna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Kwiecień 29, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Ładne rysujesz. Sama rysuje postacie mangowate. Ciekawa kreska popracuj nad oczmi :3 i nad kształtem ciała lekko nogi za krótkie i czsem wyglądają jak drógie ręce. Ale reszta świetna! To dla tego że nie ogarniam tego całego...skanowania...skaner... co to %@#$ jest?!? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Już ci pisałam co to...A nie, pisałam ci jak go używać.xdSkaner to takie coś...wiesz, gógle nie boli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Kwiecień 30, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Już ci pisałam co to... A nie, pisałam ci jak go używać.xd Skaner to takie coś...wiesz, gógle nie boli. Boli. Lubie być niemądra i niech tak zostanie XD ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Kwiecień 30, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Eee... Miałam pokazać kolejny rysunek ale... patrze, myśle, patrze, myśle... - #%&$! To na pewno nie ja narysowałam, jak...! Wyrzucamy! To miało być to D: : Sukienka zielona, trawa niebieska XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Nie rozumiem..xD To obrazek Keterok, jesteś Keterok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Kwiecień 30, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Nie rozumiem..xD To obrazek Keterok, jesteś Keterok? Chodzi mi o to, że narysowałam to ... Ale mi nie wyszło ;/ Ołówkiem ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Oj to pokaż, jak nie wyszło to doradzimy i zrobimy korektę by w przyszłosci łatwiej Ci było unikać coniektórych błędów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Yay, zgadzam się z Księdzem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts